kärleksfullt

hahahahahahaha det här skrev jag om Lukas före vi blev tillsammans, ihop och kärast i världen: "I love you yet I hate you. It's like I want to throw you off a cliff,
and then run really fast to the bottom and catch you."

sen skrev jag lite gulligare saker ocskå, man var ju inte helt osöt=)

3 Januari
Jag borde lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh, snälla bryt mig inte nu

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din


sen den åttonde frågade han ju typ chans (skickade sin bästis med en lapp och så fick jag kryssa JA NEJ eller KANSKE EN ANNAN DAG). Och nu är vi världens bästa, konstigaste, mest kära par? :) Och när han fick MIG så fick han ju nästan janina på köpet också heheheh. I LOVE YOU!


/e

me plus you


här har ni oss, två brudar i lyxförpackning alltså!!!!!!!!!!!

vi e på schoolan

och vi önskar vi hade cam som ettorna fått......

här var vi störda förra hösten men nu längtar vi till på lördag♥

 

/janne


Neah Anna Elisa

Dom här är främst till dig Janina, i know youre gonna love them. finaste älskade lilla ängel=)
/ e

none of them

Har haft en fullspäckad kväll, men nu får jag varva ner och ta det lungt. Allting är gjort och klart, kanske världens skönaste känsla. Imorgon ska jag dansa, gå i skola och slutligen så kommer Lukas. Plågsamt att sova ensam JUUUU! Idag skallade jag mig själv i skåpet också, absolut inte med mening. Janina skrattade bara och det hatar jag henne lite för nu, tittade mig nyss i spegeln och hittade en kind som inte kommer behöva rouge imorgon. Den som spar han har brukar min iallafall morfar säga!


/Emma

tisdag 1046

kul engelska snart matte och jag är tröttare än någonsin!!!

saknar ihjäl mig ♥♥

/janinan

and after all, you're my wonderwall


Lukas ♥
/e

this is it

Bra första dag på skolan. Jag och Janina hjälpte en gråtande utbytesstudent från Italien, hon hade skurit sig i fingret och var hur söt som helst. Karma kommer alltså inte att bita oss i arslet! Karma kommer bjuda på en rolig helg kom vi fram till. Vi gjorde verkligen en god gärning och följde henne till skolsköterskan. Hur gullig som helst var hon=) 

Lördag spenderades med Janina på kvällen, hamnade lite sjukt på Calles runt 12. Flörtade på något vänster in Janina, det var ju kuuuuuul. Sen mötte vi upp Kristoffer och Lukas och jag har aldrig varit så rädd i mitt liv som bilresan hem. Vi stupade i sängarna 4 AM och när vi vaknade var det i vanlig ordning den EVIGA väntan på att Lövångers pizzeria ska öppna!=) Dagen bjöd på grabbarnas sista fotbollmatch, thank god att det är slut. Vi gillar ju inte ens fotboll har vi kommit fram till..Senare på kvällen blev det en gammal hederlig NHL kväll, har genomlidit ett antal sådanna i mina dagar. Alltid lika spännande;) Men snart ska jag lära mig spela NHL och sen ska jag kicka ass och alla kommer att vilja göra lag med mig!! Janina fick iallafall uppleva en sådan för första gången, vet inte om hon var så imponerad.


Emma

I need air



verkar som att det stått stilla här under helgen, men jag och emman har varit väldigt upptagna av annat. tex åkt hem klockan fyra en morgon med indie.
en ny vecka då jag ska på jobb-utbildning tis,ons&tors sen är det helg igen men MYCKET ska göras innan nästa måndag..
vi gjorde ju en jävligt god gärning idag så jag hoppas vi får tillbaka det!!!

/janne

you are my kind of beautiful



J

here you gooo


Här har ni världens bästa. min finaste vän som är exakt lika knäpp som mig och som har lika kloka ideér som mig. I REALLY DO LOVE YOU BUMMAN
ps. gilla strumporna♥

JANINAAAaaa

time flies

sitter och kollar på gamla bilder, läser emma östmans blogg. Alltså Emman min! allt vi brukade göra tillsammans, långa promenader i byn med vovvarna, ridturer, häng i Lövånger, bussresorna till och från skolan, sena nätter på mitt rum. Saknar hela mitt gamla tjejgäng! Vi hade bra tider och dåliga tider, upp och ner gånger. Man visste alltid säkert att om man var ledsen, arg, hjälplös, så skulle man inte få sitta ensam i skolans korridorer och gråta. Alltid fanns det någon vid ens sida. Oftast hela kycklinggänget=) Elvirorna, finaste elvirorna. Sofia, Emma, Angelica, Denice, Klara. Finaste tjejer, saknar er ofantligt mycket! =) Sjukt stort att vi lever så långt ifrån varandra, att livet gått vidare. Sjukt ofattbart att man inte längre spenderar sina dagar på Lövångerskolan.

sjukt många minnen slår en i huvudet när jag läser emmas blogg, och tusen gånger om skriver hon om vad vi gjort. Oftast är det att vi hade varit ute och gått och snackat öronen av varandra, eller så hade vi "hängt i lövånger". "Hela kvällen har tillbringats i bastustugan med trevligt folk :) Nu sitter jag, emma, lukas, gille och erika hos yolli och chillar på." Det var dagen före min födelsedag. Min födelsedagsmorgon vaknade jag tätt ihopslingrad med Emma, Yolanda och Lukas. Dom gjorde varma baguetter och ALLA utom Emma glömde bort att säga grattis. Jag pikade dom stup i kvarten och sa uppenbara saker, frågade tusen gånger "JAHAAAA vad är det HÄÄÄÄR för speciell dag då????? idag är ju ingen vanlig dag!!!!!" och ingen nappade. Goa vänner! till slut trillade femtiöringen ner och det blev skrattkalas. Tusen skrattkalas.

Sjukt hur allt är så annars nu för tiden. Vi bor på skilda håll, jag är tillsammans med Lukas (ja vem hade anat?). Yolanda bor i umeå. Det var ju alltid jag yolanda emma, lukas, kristoffer. Självklart resten av dom finaste killarna också, men dom hade oftast mycket att göra eller dataspel att spela;) Vi låg uppe hos yolanda säkert 4 kvällar av 7. Det var film och det var serier, det  var nattamat (lukas och kristoffer käkade 48 fiskpinnar en gång, utan att överdriva), det var roliga youtubeklipp, det var västerås med killarna, det var fester som sög, det var 3.50r lite för ofta. Det var spelet med andra ord och yolanda fuskade tammefan alltid. Det var hockey, det var Bert Ljung i yolandas sovrum och vi vaknade alltid upp i en trång säng på ringvägen allihopa. Jag saknar att det var så och det var en tid i livet jag verkligen gillade. Det var inga större bekymmer, det var vi och allting var så lätt. Det var brottning på golvet och pickdöden (jävla kristoffer). Allt var lite bättre, lite lättare. Säger inte att jag inte gillar mitt nuvarande liv, jag älskar det. Men det är annorlunda. Förändring. Men det får man väl räkna med när man blir äldre. Önskar bara att det var lite mer som förr=)


bastustugan=)

börjar helt plötsligt längta till Lövånger och känslan som får mig att känna att jag är hemma och trygg. Även om allting inte är som det en gång var.
/e

okej en fråga

är vi inte längre kamrater janina????????? eller varför fattar jag aldrig dina inlägg? dumsnut!


/e

You may say that I'm a dreamer

jag vill jag vill jag vill jag vill.
längtar.ihjäl.mig.

/janinan

TYP ETT ÅR SEN


här bodde jag i läggan på parkgatan och jag och janina gjorde inget annat än sjuka saker. Jag var singel och hade inte hunnit finna den fina ron i att vara fruga ;) det var SENA kvällar, ligga i soffan och käka godis och sen spontant bestämma sig för att hoppa i festkläderna och dra på konstiga random sjuka fester. Janina var nu som då, min trogna vapendragare. Det var den tiden som Janina bara helt sjukt satt och väntade i mitt trapphus utan att jag visste om det. Folk frågade om vi var tvillingar och syskon. Det var camsessions och nattamat (köttbullar) i den trånga lilla ettan. Det var moraträsk dans så att grannarna blev arga, det var spya i taxi och det var nattbesök och tusen andra olika sjuka grejer.

Tur att man har varvat ner några tusen kilo sen dess HEHEHE vi börjar ju bli gamla. Åtminstone kan vi säga så tills vi fyller 18 och blir galna igen.


my bff

'


och vi e fan inte snigga...

/ja

If you're a bird, IM a bird.

well, that's what we do, we fight. You tell me when i'm being an arrogant son of a bitch and I tell you when you are a pain in the ass, wich you are 99% of the time. I'm not afraid to hurt your feelings. You have like a 2 second rebound rate and then you're back doing the next pain-in-the-ass-thing. So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We are gonna have to work at this everyday, but I want to do that, because I want you. I want all of you, forever. You and me, everyday.

I love you.. I am who I am because of you. You are every reason, every hope and every dream I've ever had. And no matter what happens to us in the future everyday we are together is the greatest day in my life. I will always be yours.. and you will always be mine.


/e

it's a hard knock life

Jag ber mig själv att snälla sluta tänka så mycket.
1. jag blir bara besviken själv
2. blir typ lite ledsen
3. det kan inte vara bra, men jag älskar tanken.

/jjjj

världens bästa klipp


gråter till båda men beyonces sång får mig att gråta så hejdlöst hysteriskt mycket att jag vill gå och lägga mig!
/e

okej, this is the deal. Jag har urinvägsinfektion. Det får mig att vilja spy och skära mig i armarna ungefär. Typ den jobbigaste åkomma man kan ha, och jag har det allt för ofta. Igår kom min älskling hela 9 långa mil och skötte om mig. Vi hyrde film och käkade godis och chips=) han köpte även med sig två flaskor citronjuice, ni vet sånna här sura jävlar som jag anaaaar att man absolut inte ska dricka rent. Men sura saker hjälper ju mot urinis, så det var snällt av honom. Nu sitter jag och suger i mig en sån och det vattnas i ögonen för att det är så surt.

Så nej, livet leker inte. Idag ska jag göra en ärlig insats på att försöka få tag i penicillin! hatar dom snuskiga jävla pillrena. Men jag läntar tills det är helg så jag kan ligga i soffan utan att få dåligt samvete över missade lektioner. Dock så missar jag ju inte någon dans och det känns kanon=)


/e

well we both said hello

när ska jag sluta ta allt så litet, så stort?
och när ska jag lära mig att jag inte ska leva så länge på något så litet?

/J

rainyyday

IDAG mina kära vänner, har det regnat i SINNE. vi har myst i caffan och gått till norrlandsoperan i regnet.


hahaha ja vi leker kändis med take-away, mobiltelefon och halsduken.........





shit...

/janina

hakuna matata

idag hade vi friluftsdag och det var ju tråkigt=) kompenserade upp det med en sväng på stan med min ninis!!! inhandlade jeans, kofta, sneakers och fina billiga smycken från bikbok. Jag och Janina skyndade och fyndade som aldrig förr och nu är jag mer än nöjd. annars suger livet, allt känns upp och ner och mitt KNÄ GÖR ONT VARENDA GÅNG JAG GÖR NÅGOT, det är så satans frustrerande och förargligt att det känns som att man ska stryka meeeeeeeeeeed tammefan.

Imorgon bjussar vi på en dagens outfit. Men det blir på eftermiddagen, för imorgon är vi bjudna på föreställning på norrlandsoperan! Det lönar sig att gå dans. 

PS idag har jag byggt ikeamöbler och tänker aldrig mer göra om det FU IKEA DS

HALLÅ DÄR KÖTT OCH BLÅBÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/EMMA


Your silence is slowly killing me, you really got me bad



Janina

I need you to need me

idag hade vi friluftsdag i skolan med klassen bara, vi lekte rödavita rosen. jättetråkigt och våran klass är EJ entusiastiska, bara när vi fick öppna skatten som innehöll gudis
efter det åkte jag och emma ner till schtan och shoppade. hon köpte likadana jeans som jag köpte för några dar seen och seeen så köpte vi likadan kofta från jc, råsnigg och på rean, och sen vare smyckerea på bikbok så där passade vi också på, ett snyygggt jävla halsband och ett par örhängen för 39, VÄRT
vi har några lika klädesplagg nu, töntigt kan tyckas men vafääään vi är roliga!

lovade ju att det skulle bli mer bilder här..hehe här är toffe och stefan som klättrar i träd när vi leker

emma less när vi inte fick nå ledtrådar

jag arg när vi inte får några ledtrådar (visar niniständerna HEHE)

fem sek innan den här bilden togs satt emman på tossis

jag brukar öppna tossin med min skåpnyckel när det bara är vi där

/Janinan

ooooooops.

HEJ.
idag gick jag upp vid halv nio typ, klockan tio skulle jag vara redo för att åka till hörnefors där halkbanan väntade!!!!
pappas jobb hade hyrt så vi for och övade lite, FIFAN vad det var kul. som en karusell nästan. när man sladdade och snurrade typ 1000 varv!wiohoho längtar då jag får körkort på vinter så ska jag sladda omkring i stan.

efter det åktejag till min älskade majsis och vi gjorde oss fit for fight för att åka till ålidhem för att se lövångers match mot dom. det gick ju bra, tror det blev 5-0, bra match för lövet. hihi tur dom e bra på hocki istället då HEHE
ps. vi har en KINGplan som skall utföras


visst är vi väl fina??

OCH HÄR ÄR SOAN majas mysiga guldhamster som vi stoppade in i tjocktröje ärmen.. när maja höll fast han bet han henne genom tröjan EHHE


imorgon har jag min första sovmorgon pga friluftsdag♥
/JANINA

a monkey needs to dance, so do you

Ladies and gentlemaaan, I now present the one and onleyeheyeyeyyy.. HEDDA EJELÖV.




(hade tänkt ta fler bilder men min mobil dog.....)
(tv-dome funkar inte så jag kan inte se på greek!!!)
(jag köpte ett par jeans/jeansleggings igår, gråa med skinn på sidan, 100 SPÄNN!!)

imorgon blir dee fooootboll=) /JANNE

GUD

jag är så jävla trött att det känns som att jag vill stupa, spy och stryka med.... Nu är vi påväg hem och det blir SCHÖNT. Imorgon får jag träffa Lukas och om ALLA hade sin egen Lukas så skulle jorden vara en bättre plats. Att ha någon som visar så mycket kärlek och uppskattning är guld, finns ingen bättre än du.

ps vi fick just vattenplaning. ber till gud att vi kommer hem in one piece. Det är äckligt med planing.


/emmis


little voice came on the phone

EN LÅT SPELAS PÅ MIN SPOTIFY OCH JAG FLÄNNAR. hoppet.

TRÖJAN

WORLDS.

/J

bra

är helt slut i kroppen och min förkylning tycks aldrig riktigt försvinna, och nu har jag ändå städat ihjäl mitt hus så det kan omöjligt vara damm den här gången!!

annars så vill jag ha ett jobb, jag har beslutsångest ifall jag ska åka till gol(norge) på halloween eller inte, det som säger att jag SKA åka är att alla fina hjärtanen kommer vara där, folk jag inte träffat sedan juli, och GOD KNOWS när jag kommer träffa dom nästa gång, det som säger att jag inte bör åka är alltså att det är halvdyrt, och jag kanske missar nått råball som händer här??? emma och jag snackade typ på att fara.. i hope.

MEN något jag deff vet är att jag taggar hemavan på NYÅRS med världens härligaste gäng:)

imorgon ska jag visa massa roliga och fina bilder på hedda från idag!! ihi

och här sitter jag på hotellrummet i täby, satte mig längst ut på sängen med vinglaset i handen.. trodde inte att jag var riktigt så tjock så sängen skulle kajka,men tydligen! resulterade även med vin över typ hela golvet:(

/jininis

the one where I TOTALLY AGREE JANIS

alltså det är ju sjukt svårt med rubriker..

Sitter och ser idol. Har inte riktigt blivit så impad detta år, svårt att säga varför. Jag har sett varenda program och det har bara funnits EN som tagit mig med STORM OCH JA GUD VET VAD! det är denna kille=) Långt ifrån alla håller med men jag tycker han har något så fiiiint över sig. Blev inte sämre av att han valde typ världens finaste låt.


Annars så är detta UP, jag och Janis måste göra en 45 sek lång HIPHOPkoreografi. Jag, janina och hiphop? dålig kombo. väldigt dålig kombo. nervös panikångestkänsla. Om det är någon REAL G som läser våran blogg, hjälp???????????????????

/emmisen

the one where i don't manage to write these kinds of headlines any loongeeer

men


/Janina

the one with swedish open2010

i fredags åkte jag till stockholm och swedishopen, moa och fredrika och några till helt ovetande om det. det blev en surprise för dom och när vi kramades var det nära till tårar♥



braaaaaaaaaaaa helg
/janina

the one with the classphoto

idag hade vi klassfoto till skolkatalogen, ungefär såhär såg vi ut

/janina

the one with KUH

Sitter på kultur och ide historian. Inte för att gnälla, men FYFAN vilket tråkigt ämne. Sen står modernt på schemattttt och sen ÄR DER HEEELG=)


/e


the one with my worst day

har haft världens sämsta dag. Vet inte vad det är som händer med mitt huvud och kropp. Vet inte om det är press, eller sjukdom, eller ångest.

Men orkar verkligen inte lägga ner tid på att vara gnällig, det har jag lix varit hela dagen. Sååååååå att, ANNARS mår jag ju kanonfint! Jag och mamma var och köpte tapet och färg idag, nästa vecka ska vi börja måla och tapetsera och sånt. Det blir ju skitbra det där! Ska man lix bo kvar här ett tag så är det bättre att man får göra det fint. Igår följde jag Lukas på älgjakt och det blir ju förmodligen första och sista gången. Gav det en ärlig chans tycker jag=) Tror att lukas var mäkta stolt över sin jägarhustru i slutet av dagen, när jag stått och tittat på älgar bli skinnade och uppskurna, sett inälvor runnit ut och tungor skärts ur halsen, nästan utan att röra en min. Inte alla tjejer som skulle klara det minsann!!

Nu är planen att skriva svenskarecension sen är det ju IDDOOOOOOOOL, missa EJ=)

 ♥

Emma

the one with salange

jaha här sitter jag i min busskur på vasaplan och det känns ju lite skumt med tanke på att jag fortfarande är inne på skolans internet.
har just träffat mammsen och väntar på att jag ska få åka heeeeeeeeeeeem caman caman

och om ni undrar över rubriken så var det mitt svar till hedda när hon frågade vad det var för lunch. lasagne skulle det såklart va. salange tyckte jag tydligen lät ballare.


här har ni en bild på min första fezt i lövet, älskade vänner!!!!

/JANINAAAN

the one with my dead body

guuuuud vad jag inte kan röra mig. går inte som en normal människa och tar typ 3h för mig att sätta mig ner och ställa mig upp igen.. ännu värre är det om man sitter på golv. så undviker helst det.
idag har solen LYST väldans mycket, fan så lurad man blir varje morgon när det sen skiner upp och man svettas ihjäl. vi hade iallafall idrott och hälften av klassen spelade fotboll halvnaket.

såg även when a stranger calls med emma i måndags. FY-ÅT-FAN vad jag hatar skräckfilmer..VÄRSTA somfinns :(:(
grät nästan men skrek hysteriskt. tycker synd om er som kommer få se en skräckis med mig.. hehe ni får gärna mata mig under hela filmen så jag inte kan skrika

och på fredag börjar swedish open och där kommer jag INTE att befinna mig. vilket suger. har fått ångest nu senaste dagarna över att jag inte kommer. panik. vet ju att nästan hela min andra värld kommer att vara där och hur kung helg det kommer bli, längtar inte tills bilderna kommer ut efter helgen. saknar mina happypills ju♥

såhär naket (och stökigt!!) var det i OK idag.hehe


och swedish förra året, finaste♥


/Janina

the one where im tired

Sov i Yttersjö inatt, alltid lika mysigt med Janis!! vi såg skräckfilm och janina har aldrig varit mer hare.. Så nu är det väl bara att börja med svenskauppgiften!  Annars har jag just kommit till Lövånger, väntar på min boy som är ute och jagar älg. Funderar på att gå och duscha, när man går dans luktar man ju skit titt som tätt.  Idag har vi även planerat inflyttningfest och kan ju säga att ni bara ska förbereda er på det ROLIGASTE!!!!!!!!!!! gud vilka sjuka lekar vi ska leka=)=)=)=)=)=)

Har verkligen haft en jättedålig dag vad gäller dans. EJ i form, EJ på humör, EJ fokus. Fokusen är på noll skulle man kunna säga. Går inte att lära sig en kombination sådär hux flux när man är konstig i huvudet. Vet inte vad det är, prestationen är förfärlig och ett GO finns ännu längre bort. Hoppas att en ledig dag med hjärtat gör mig sugen igen=) MEN ANNARS var det ju helt SJUK rolig uppvärmning på jazzen idag och tror det var längesen hela klassen skrattade så mycket.


En bild från i somras=)=)=) /Emma

the one with KENT and LAUREN

har aldrig någonsin kollat på ett klipp så många gånger i rad förut. Kent, i want you i need you oh babybaby


och det HÄR är något av det snyggaste jag sett. LAUREN, jag vill vara dig!!!!!!
/JANINA


the one with my day

idag har jag
varit arg
varit fet & ful
nöffat runt
känt konstig lukt
varit sugen
svettats i det varma vädret
och tillslut somnade jag

/janina

the one with.........mysecretdance

innan jag går och lägger mig tänkte jag visa lite vad det är jag egentligen håller på att dansa när jag är på tävlingar/events..



och till er i DN2.. vad sägs om att ha den hääära som uppvärmning?ser lite flåsig ut=)


avslutar med fetaste glädjen den här workshopvideon från yezdance hahaaaaaaaaaahaahaaaaa synd att claudia inte tog med när tidningen kom och störde. "what a crazy workshop"
det börjas dock inte dansas med musik förrän 2.10... SÅ kul att man under hela videon ser mig och fredda nere i högra hörnet♥


det är alltså INTE såhär



nu har jag sagt mitt. hoppas ni fattat min poäng heheheeeee.
kusjeeee/janina

the one with my issue






har just promenerat lövånger by night. Många läskiga träd, fler läskiga tankar. Trots det så är det hem och ingenting kan skada mig här. Ingen kommer att förändra det eller ta min plats. Inte ens i närheten. Allting betyder för mycket och är inte värt att riskera för något eller någon. Den tryggheten jag har, det är ni och det är här.  Nu ska jag duscha och se om mitt varma, fina, omtänksamma, vackra, underbara hjärta kommer och kryper ner hos mig senare. Ibland inser man hur dum man är och förstår inte själv hur man kan låta det gå ut över den personen som står en närmast, som står bakom en oavsett vad, som man älskar mer än livet och som man litar på mer än vad man litar på sig själv. sleep tight

Emma

the one with hedda's birthday

idag är det Hedda Ejelövs dag.

(inte så fager bild)

och med det vill jag säga att jag är glad så förbaskat att jag lärt känna dig, mysigaste, gosigaste, finaste, roligaste, vackraste hedda. GRATTIS

pusss från janis

the one where im angry

känner mig AAAAAAAARG på allt och alla ikväll. Tycker att folk är pinsamma och egoistiska och väldigt väldigt dumma bara. Man får tycka det ibland. Ikväll sitter jag ensam och inte nog med det, så finns det ingen ström någonstans i lägenheten förutom här i sovrummet. Tack gode gud för att jag har datorn, men en spis  och en tv hade ju inte varit allt för tokigt. En lampa skulle möjligtvis göra mitt existerande lite mindre dåligt.

Tankarna går på högvarv och jag vet inte hur jag ska bete mig. Det är många känslor på samma gång. Vill inte vara så jävla less och arg som jag är, vill verkligen inte det. Allt jag vill är att inte störa någon, låsa dörren, krypa ner under täcket och inte vara med NÅGON på 1 vecka.

saknar elvira pettersson något hiiiskeligt också. Ikväll extra mycket.

jätte dålig bild, men man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, och denna är ett perfekt exempel på en sån bild ♥

/emma 

the one with the chill saturdaay



Nu ska jag läsa The hunger games och kurera mig!
/J

the one where i've spent some money

sjukt vad pengar tar slut fort ju.
blev lurad på två tröjor jag trodde kostade 129 men SÅKLART sååklart var det från 129, så dom kostade 159.. basictröjor, långa och långa ärmar, men köpte dom ändå, känns bra att ha dom som. en khakigrön(ni vet militärgrööönt som är sååsniggt) och en svart.
sen köpte jag en halsduk från KII och det är ju inte billigt, men halsduken var helt klart värd sina 200 spänn, supermysi!
sen gick jag på bikbok för att kika sista gången innan bussen gick, då hittade jag militärgröna leggings råååfräscha för 199 och sen köpte jag en svart mössa därifrån för 79;- men jag sitter i halsduken och mössan nu och längtar lite tills vintern kommer så jag får mysa ner mig på riktigt i dom
men det blev inget tjurhalsband.det var ju tråkigt.

idag har vi även haft våran första moderna lektion med ingrid, det var kul och jag ser framemot året, lovade mamma att inte dansa idag men det är ju svårt att hålla hehe oops.

har just fått lite panikångest också. swedishopen nästa helg och jag ska inte dit. panikpanik. åhhåååååhhhhh

här får ni lite bilder från idag jallafall=)



/janne

the one where i can't breathe with my freakin' nose yeyeye

ja som rubriken säger, snooooooooooooorar. eller är täääääääää(p)t i näsan?? hur fan ska man kunna skydda immunförsvaret i vinter? kan ju inte dansa när man är sjuk.det suger. imorgon ska jag till skolan iallafall, längtar till fridas balett och ingrids moderna ♥ på kvällen blir det kräftskiva @ my place med b-rudar sen ska jag sova.
på lördag kanske jag åker till lövånger och utsätter mig för något av det värsta jag vet. nämligen en skräckfilm med emma=)

här e jag och mamma och pappa på james bond ön i thailand 2005. visst är vi fina(L)(L)


the one with the BAGS!!!!


dom här två miu miu väskorna vill jag ha och skulle uppskatta om någon ville köpa dom åt mig!!!!! alternativt att en riktigt kristen jävel ber till gud att dom ska trilla ner från himlen??????????????

ANNARS vore den här marc jacobs väskan HELT ACCEPTABEL och om någon av mina släktingar, vänner eller kanske min POJKVÄN ville köpa den här åt mig lovar jag att vara snäll föreeeeeeeeevigt..

/emmisen

the one where boths of us are sick

Idag är båda halvorna av centralperk.blogg.se sängliggandes. Jag kurerar mig psykiskt och fysiskt, ska försöka göra bort lite skolarbete och inte tänka så mycket på annat. Återkommer senare:)


Just dont fall recklessly, headlessly in love with me
Cause it's gonna be all heartbreak
Blissfully, painful and insanity
If we agree, you can hang with me

/Emma


the one with the orienteering

det heter faktiskt orienteering på engelska.....fulaste jag varit med om.
men det är precis det jag och emman har gjort idag på idrotten. vi orienterade och tog 7 kontroller, mattias var very proud of us.

har tagit bilder idag, och det är ju bra. det ska bli mer sånt i bloggen,vilooovar





tror visst vi hitta lite blåbär..
vi e så goa(L)(L) i love us

och nu ligger jag och har en varm rispåse på mitt dunkande huvud och är HEeeelt slut i kroppen.
ska fixa min nya spotify och sen sätta på lite friends, de längtar jag till
/janina

RSS 2.0