then one "when you wasn't famous"

LÅNG DAG IDAG.. inledde dagen med en fet hiphop lektion med en REAL G, Wilson. typ. Nä men han var ju jävligt grym och jävligt rolig och även fast man inte är en stjärna så var det ju jävligt kul. Vi skrapade fram våra största kläder och gled in i salen med en väldigt låg hållning. Riktigt coola=) I slutet av dagen hade vi JAZZZZZZZ med Frida och det var ju också sjukt kul. Alla jazzformer är ju bara kärlek! Mycket jobbigt fotarbete som ingen direkt var snabb på att snappa upp, men det kommer nog det också. Och när man ska lära sig att spota(alltså inte spotta) är ju också en jävligt rolig fråga..svaret? det får vi se. Återkommer när jag fattat att det inte HÅLLER utan spot! 

Kvällen kommer att gå åt till att läsa den fula engelska boken vi fick av Elizabeth idag, samt skriva pappret till Wilson. Och så ska jag sova tidigt, imorgon blir en tung dag. Om förkylningen håller i sig längre kommer jag att smitta er alla med glädje. Det är bara så orättvist. Orättvist att jag saknar Lukas också.. drömde en massa dåliga drömmar inatt och vaknade fler gånger än nånsin, saknade honom och önskade att jag inte var många mil bort. Jobbigt det där:)
HÄR nedan kommer en bild på mitt gäng=) dom allra bästaste! plus janis.


såhär såg vi förövrigt ut när vi dansade idag. nästan=)

 


the one with my sickness aswellll

jag har inte kunnat andas med näsan ikväll och gruvar mig inför natten.. förkylning på g efter tre dagar i skolan känns inte helt ok, kan bero på VÄLDIGT blöta och kalla cykelturer i helgen. inte bra.nej.

förövrigt så hade vi världenskingaste lärare idag på psykologin, fifaän va han va roli!! djanina hette jag, han sa jallajalla och broke the ICE med en klassisk "annars då...allt bra??" längta till onsdag då vi får träffa han igen=)
sen funderar jag starkt på att köpa mig den där fina jackan på kii snarast, min tunna mc-fake-skinnjacka är way to cold nu när det är typ vinterkyla i augusti..hursjukt??

imorgon har jag hiphop och jag är RÄDDDDDDDDD, måste hitta en hiphop outfit nu fan. eller så kommer jag dit med balettoutfiten.funkar ändå. ej. skulle bli bannad och reglerad (heter de så??) från midgård och det vill man ju gärna inte.
...
snart kommer jag kunna tolka er alla!! ni har redan haft fyra eller fem kriser..visste ni de va??


när jag var liten spottade jag ut tutten och stoppade in tummen istället
på äldre dagar suger jag mer på pekfingret. men föredrar klubbor från caffan igentligen

kusje sletjes=) janina

the one with emmas sickness



Världens finaste text kanske. Ligger hemma och är sjuk, det är mindre än en vecka sen vi började skolan. Satan så surt. På dåligt humör är jag, men när jag tänker på Janina och dagens psykologilektion börjar jag skratta och blir helt glad igen. Sjukare/roligare personer än vi finns ju ej..

För att göra det hela värre är jag helt ensam hemma tills imorgon och jag vet inget värre än det heller. Och nu ska jag ta tag i plugg, sen ska jag unna mig ett långtsata BAD. TACKHEJ/EMMA




the one with my air-kiss

tänkte bara skicka en puss till min cp-störda bästavän♥


sen tänkte jag även visa mitt nya örhänge, SILVERFJÄDER och jeteffin
mycket nöjd

höjer även mitt ögonbryn för henne


sist men inte minst


SPYROTAN♥

SEAT TAKEN


kusjeeee janne

the one with our first weekend

första helgen som årskurstvåååååare. Känns ju bra, tusen till väntar. heh. Första helgen har än så länge varit bra, Lukas har varit här och igårkväll beställde vi hem kinamat och såg avatar. Den var ju bra eller? Imorse såg vi klart slutet eftersom båda somnade i soffan, och efter en del gnääääälll drog vi ut på stan och köpte lite kuliga saker=) Fick hem en kjol från Monki och lite smycken, bland annat en UGGLERING. jealous much?????????? Hittade en plånbok också, så inga mer lösa sedlar och kort. Perfekt=)

Glömde att berätta att jag direkt efter skolan igår så gott som spraaaang ner till salongen och stod till klockan 7... det kändes som tusen timmar, jag hade träningsvärk i HELA kroppen, och huvudet värkte. Och för att inte tala om hur mycket jag SVÄLTE (svalt?).. så INGEN var gladare än jag när Lukas kom in på salongen och jag fick åka hem med honom. Det var ren kärlek ♥

Kvällens planer är att vi ska käka på den indiska resturangen, och direkt efter tänkte vi dra till Lövånger och sova där. Det är som kuligt när man kan välja mellan två sängar som båda känns lika rätt, 10 mil ifrån varandra. Lukas ligger och vilar just nu, han har snarkat och jag har hållt för hans näsa. alltid lika roligt=)


Emma

the one with my summer 2010

nu ska ni få bilder och få en liten summering av min(JANINAS) sommar=)
enjoyyy much

FÖRST AV ALLT - Vi fick sommarlov

dom första tre veckorna av sommarlovet jobbade jag på dagis på röbäck. Hände inte mycket men en helg var det midsommar och då var jag i hööökmark




Helgen efter jag slutat jobba var jag i Majas fina stuga for a while


SOMMARENS ABSOLUTA HÖJDPUNKT kom sen, närmare bestämt 8 juli, ÄNNU närmare - STADSFESTEN i skelltown med Maja (+ sandra och moa)



vimmelfotade av megafonen blev vi också=) fint!


Direkt efter att jag kom hem från den bästa helgen så väntade en semester till Leksands sommarland med familjen ´+ sanna och basse. har inte dom bilderna på denna datteeen men finns visst några i arkivet tro jaa
oops hade några på mobilen också, varse varse


(pappas finger och jag orkar inte beskära) turistbilder nå fruktansväääärt

Efter den veckan var det dags för Träääästocks festivalen med emman=) också en vääldans bra helg!



Tre dagar efter att jag kom hem från trästocks skulle jag till karlstad och yezdanceeee. en helt annan värld som jag älskar♥



Sen har jag haft några mysiga andra kvällar=)
grill och mys med tjejerna hos jessica

vattenpipa samma kväll


en chillkväll med sandra på bryggan

impulsdrog till majas stuga under en tid då jag jobbade



litet smakprov. nu när jag lägger upp detta undrar jag vart sommarlovet som brukar vara så jävla långt tog vägen. har haft en himla bra sommar iallafall, varit på många ställen och festat precis som jag sa till mig själv innan sommarlovet heheeeheee. bra har det varit iallafall. längtar till nästa stadsfest♥
PUSS

the one where we're excited

som emma skrev, andra dagen avklarad. dagen började med historia AAA och sen hade vi dansträning, med sari trodde vi men ack så fel, mattias plågade oss(inte alls faktiskt) och det gick bättre än vad jag någonsin kunnat tro, använde dock min bricanyl flitigt♥ stolt över oss dn22222
efter det svettades vi och var röda i ansiktet, gick in i en danssal och dansade balett! jobbigt som FAN och musklerna fick jobba i sinne. ikväll ska jag sova early och stiga upp imorgon för ännu en balettlektion och på eftermiddagen ska vi ha inspark för ettorna, seupp!

sen längtar jag även väldans mycket tills hockeysäsongen börjar, då får jag ännu mer tid med min bästavän och se på den sporten vi tycker att tekning är en exemplarisk idé (tillskillnad från fotboll) och se bästa killarna spela=)


/janina

the one with school (Emma)

Andra dagen är avverkad på Midgård. Det är underbart, jag älskar den satans skolan och danslinjen! Idag fick vi gå under piskan, löpning på morgonen och direkt efter det ett balettpass. Och imorgon på morgon börjar vi med balettfördjupningen.. Jag kommer att dansa 8 gånger i veckan på skoltid, plus idrott. Efter idag kan jag inte röra mig. Hoppas det blir bättre med tiden, och att vi inte springer in i väggen, heheheh.

Nu sitter jag och väntar på mitt HJÄRTA som kommer efte rjobbet=)=)=)=)=)=) evig väntan.. men nu kom nyss Neah in genom dörren, mamma har köpt en kanin åt henne. ungjävel. Hon råkade säga ordet "nina" (kanin) och mamma sprang och köpte en åt henne.


the one with JUSTIN BIEBER

FÖRLÅT FÖR ATT JAG HAR HÅNAT DIG, L-O-V-E LOVE YOU!!!

vill ha ditt telefonnummer och ringa dig när jag vill OCH när du kommer till sverige ska jag se dig ♥♥


kolla HÄR

"kim said I think justin bieber should date my sister, and i was like i think i should date you"
och häääär

"do you keep'em? yeah, i hang them up on my wall, NOO i don't keep them"
HÄRA

.......................

/janina......emma vet att du igentligen är med på detta inlägg

the one with the monkeys

alltså GUD, KOLLA vilka små apor dom blir när pim kommer strax efter att det gått en minut. FAN så sjuka men fan vad bra dom är!!!!!!!! älskar även det pim gör 2.01 ♥♥

/janne

the one with neahhhh (Emma)


den här damen ska jag träffa idag och det känns efterlängtat. Hon kommer göra mig glad igen, världens finaste tjej!

Man these times are hard
yeah they're making us crazy
don't give up on me baby

the one with the crazy night

alltså, Lukas är ju verkligen en speciell person... VERKLIGEN. Han är ju mästare på att prata i sömnen och skulle lätt vinna ett sådant vm om det fanns. Igår natt så väckte han mig och tyckte att jag skulle veta att det är inte så stor skillnad mellan en husvagn och en husbil.. Men det sjukaste är att inatt vaknade jag av att han hoppade upp ur sängen, sprang och tände lyset och kastade kuddarna. Han skrek att jag hade en orm på kudden. Den var liten och svart.. JAJA tänkte jag, men han ville ha mig ur sängen och tyckte jag var knäpp som inte flyttade på mig för jag HADE JU EN OOOORM PÅ HUUUVEEEEET! När han som fattat att det inte var någon så la vi oss igen, men då blev ju jag jättenojjig såklart. Han var så himla säker. Så jag stängde fönstret och somnade eftersom.

Men det är ju iaf en upplevelse att sova med Lukas, oftast är det något nytt och sjukt. love ♥

Nu sitter jag och lyssnar på Wakey Wakey. Fint. Mår sådär, men hade förväntat mig sämre. Tur att vi har varandra. Senare drar jag till umeå, har redan packat allt och skickat iväg med Yolanda. Var ju en hel del eftersom jag varit här hela sommaren. Nu börjar allting om och jag kommer må dåligt 5 kvällar av 7, när jag somnar ensam. Ångest. Men skolan ska bli sjukt kul, har längtat till Midgård. Världens bästa skola och världens bästa linje=)

 ♥
/Emma

the one with yezdance

det finns ingen annan än moa, fredrika och några av dem andra som var på yezdance som förstår hur förbannat mycket jag älskar dom, det, och hur mycket jag saknar stunderna♥



ord räcker som inte till, love you guys=) ni är mitt andra liv!

/janina

the one where its time for the pictures

kameran gick absolut INTE varm i fredags och som vanligt ångrar jag det nu såhär efterhands! men några få kan jag ju bjuda på.. tror emman har några stycken också,
ps.vi är friska ds.


såhär fick tändvätske-flaskan lida eftersom den var SÅ JÄVLA BARNSÄKER!!!!!








erik bjöd upp till sång
kristoffer och sunka myste

HJÄLP SÅ FULT

/janne

okej

inlägget jag just tog bort var ju endast pinsamt och felstavat. Bakis stavas dagen. Spya stavas gårdagen. Längesen jag kexxat så mycket, inte gulligt alls. Vi spelade fotboll med småkids och jag ramlade och det var pinsamt också. Idag mår jag verkligen så uselt som jag förtjänar, men jag har fått en pizza iaf ♥

Ikväll är det 100årsfest=) så det är väl bara att ladda om!

the one where im makinn ice

Dont you worry Jannie, is finns alltid här. Om inte Lukas hällt äppeldricka i formarna, det brukar han göra när han känner sig sådär riktigt mogen. Och det kan man ju tycka smakar gott, men det blir inte is. Det blir mjuk glass = not so cool. VERRRYYYY excited på BAJAPÄRON måste jag säga!!! då ska du få smaka min goooooooooa drink också. Med äppelis..

Annars är min plan för dagen att färga håret och invänta my special lady som anländer 14.45. Känns som en evighet dit men om jag känner mig själv rätt kommer jag stå med färg i håret 14.43..AJA om jag inte möter dig så vet du vart jag bor! HEHE=) och förbered dig på en äcklig doft i hela lövånger, suring på kansliet. yey..

Ikväll ska vi vara såhär roliga:


och inte såhär sura:


Freeeeed ut
EMMA

PS ska bli svinkuuuuul att höra vem som fick sitta på cykeln hem! röstar på dig, gerdan är ju hurtig.

the one where im getting ready

jag är så rolig. ikväll ska jag ut och springa med mamma.. 3 KILOMETER!!!! och tillbaka. dvs 6 KM. hur sjukt!??! men vi måste hämta cykeln som är i korsningen, de första 3km. sen får vi se vem som hamnar på cykeln på vägen hem..hehe mammaa???

annars så är jag rolig mest för att jag gör mig redo för imorgon. NU. ni vet noppar ögonbrynen, rakar ben, tvättar hår (kommer typ inte bli torrt innan kvällen om jag gör de imorgon), måla naglar osv, sweet dude! kan knappt vänta på att få hänga och festa lite med min bästavän igen=) har även köpt BAJA PÄRON till imorgon, SJUKT gott och emma när du läser detta (i know you do) så SLÄNG IN IS i frysen, ett måste till mina bajapäron drinkar imorgon, du få smaka♥
baja päron fick jag smaka första gången på yezdance av elsie. jag tyckte det smakade RÅGOTT var dock lite full men de är säkert sketagott. så emma, make some ice and i owe you big time

idag har jag även handlat litegranna. LÄNGTAR TILL IMORGON, då får jag ha på mig mina militärbyxor och min gråa randiga tröja med ränder i olika färger♥ love!!


söt tjej på flyget till thailand 2005. crazy frog på tröjan ofc!

/janinan

the one where im soaked

försöker förstå och göra något av vettigt av det lilla som finns kvar.

Someone help us cause we're doing our best,
Trying to make it work but man these times are hard

But we're gonna start by
Drinking old cheap bottles of wine,
Sit talking up all night,
Saying things we haven't for a while.
We're smiling but we're close tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting for the first time



aja, längtar tills fredag och min janis.


the one where i won't let go

du får inte,pappa

/janina

the one where I'm totally going to bed

"You ever look at a picture of yourself, and see a stranger in the background?. It makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone's life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone elses life, and not even know it."


/j

the one with my peepzzzz

igår käkades det chinafood och chillhäng som fan, tack för att ni tar er tid till att vara med mig. kärlek till er♥
vi snackade, blev irriterade på hur vissa beter sig, åt popcorn och satt ute hela kvällen med ljus och med några andra mysfaktorer.



jag älskar er

/janina

the one with last night

Igårkväll var bara rolig och mysig! började kvällen med fint folk ute vid havet, vissa bastade och vissa rökte pipa. Näst på schemat stod avan och late night light party, en hel del folk, till och med många man inte kände igen. Dom hade lyckats riktigt bra må jag då säga! Det är inte varenda dag men ser ett dansgolv i toppklass i en loge i skogen. Riktigt grymt!  Mådde riktigt bra av att vara runt folk som får mig att skratta och älskar gränslöst.



Hur bra kväll som helst, men vaknade upp till en kropp som inte riktigt orkade med. Så nu är hjärtat och Hans-banan ute och skjuter små oskyldiga djur, och jag vilar som aldrig förr. Välbehövligt. Äter pizzakanter också, det är det godaste. Tack lövånger pizzeria för att ni gör mina kanter så tjocka ♥
/emmis

the one where I'm already done

klockan är halv fem, jag har varit klar i 45 minuter. men snart, om typ 1½h är klockan sex då jag får börja åka.

roat mig iallafall.



h-h-h-humörsvängningar

/janne

the one with fridayniiight

heyheyhey!!!
gårkvällen var NÄJZ. började hos jessica med dresscode KLÄNNING. vi var söta och somriga i finvädret då vi grillade och åt gott! lite senare fick vi besök av några grappar och sen drog vi vidare till rödäng. där det sög. så vi åkte tillbaka till teg och rökte vattenpipa och chillade, umgicks, såg stjärnfall och skrattade. hade däremot en lätt huvudvärk under hela kvällen som bara blev värre och värre, så vid halv ett fick pappsen hämta mig, så la jag mig i sängen och DÅ kändes det som att jag inte kunde somna, jag tänkte på jättemycket konstiga grejer. men ok. vaknade vid 12.30 idag och tog en alvedon, ikväll blire chinafood och för er som jag skrev att det blirkräftskiva hos mig, NONONO.



alltså frisk jag äääär





maccan sprutar eld



öööhare/janne

the one where its friday

fredag idag och jag ska snart in till stan för att hänga med sandra. sen ikväll blire mys på söderslätt.


mitt hjärta i hudiksvall




du hatade och lovade

/janneee

the one where im feeling down


Om jag kunde dela mig i 3 delar vore det lättare. Newsflash, det går inte. Imorgon drar jag hem igen, är väl lika bra. Ångest inför 25e. Ågreeeeeeeeeeen godnatt /E

the one where janina updates every minute...ish

JANINA


the one with the world's greatest musician

I wanna run through the halls of my highschool
I wanna scream at the top of my lungs

Can't seem to hold you like I want to
so I can feel you in my arms

 

JAG ÄLSKAR DIG JOHN MAYER!!!!!!!!!!11

/janinan


the one with the supercosy evening







Min gårkväll, med världens finaste vän. I innersjö, med musik, vindruvor, popcorn, chirre, lite öl och sådär=)
tur att vi tycker samma om så mycket, det gör att vi pratar så himelens bra. HEHE finadu!
/janina

the one with the pic


/E

the one where its a sad day

har gråtit konstant i typ två timmar nu och det är helt osannolikt hur enormt orolig jag är över vintern. Helt jävla sjukt hur orolig jag är.

Ikväll får jag sällskap.



janina

the one with this picture


/j

The one with L <3

Imorgon drar jag till umeå en sväng och myser med la familia, tar dock emot att lämna världens bästa kille här. Men sanningen är den att jag skulle springa alla milen tillbaka om jag var tvungen. Tack för att du håller mig på benen när jag är svag, skojar med mig när jag är glad, säger alla dom rätta orden och älskar mig så som bara du kan. Jag skulle gå jorden runt och tillbaka för dig. Jag älskar älskar älskar dig!  

/Emma


the one with all the love

Sorg och saknad har etsat sig fast i min hjärna. Lika med känna för att gå och spy en gång i halvtimmen, därför tänkte jag bjuda på lite bilder ifrån året och förra året! Roliga, minnesfyllda=)

1. Första klassfesten, galen stämning. Ni ser väl hur jävla ball vi har det? galen klass, galet år.

2. Här var det nästan jullov, det var pysseldag på hela jävla midgård och vi sprang runt på alla stationer. Här var vi 3 år och gjorde asfula pepparkakor. Sen åt vi upp dom.

3. Här var vi dumma i huvudet och hoppade i paljettdräkter och hade en så jävla jävla ful photoshot inne på HM.
 
4. Här var det projekt på g, sjukt sjukt sjukt intensiv vecka.

5. Halloween om jag minns rätt, konstig kväll. Rolig kväll, sorglig kväll. "förfesten" var rolig iallafall. Då hände bilden nedan=)

6. ALANYA 2010, här med klänningen nerhasad (läckert), lite för full i ögonen, en holländare som både friade till mig och döpte en guldfisk till mitt namn, och Erika Bäck!

7. Här var jag i Hemavan för första gången med VÄRLDENS FINASTE gäng, det var fest i fem dagar och en nyårs jag inte såg en enda raket.


det finns tusentals bilder till, men nu är jag kissnödig och lite hungrig. Ska vänta tills mitt hjärta kommer hem och göra nå mat tills dess. Jag är världens bästa hemmafru!
/Emma


the one with all the thoughts

Fan. Så orättvist livet är, och så oförutsägbart att det är det sjukaste jag varit med om. Sitter och lyssnar på John Mayer. Han är bra, hans musik är bra och hans gitarrspelande är lugnande. Bäst.
Och till alla mina nära och kära, jag önskar, hoppas och ber att ni är rädda om er. Men ibland händer ju saker som inte är självförvållat, och det är det som är så fruktansvärt orättvist.


Niclas och Linn♥

/j

the one with MEANING

Skrivet ett inlägg för att påminna alla om att vi inte ska gnälla över småsaker. Det finns så otroligt mycket större saker. Det finns dom som inte passerar 18sträcket, dom som inte kommer till målstolpen 50. Orättvisa ekar i mitt huvud. Och helt plötsligt mår jag så dåligt i kroppen och hjärtat. Men det är ingenting jämfört med den riktiga smärtan, jag vet och har varit där. Kärlek till er som känner rädslan, smärtan, kärleken, SAKNADEN uppgivenheten och allt det där som inte borde få finnas. Tappa inte hoppet, ljuset i tunneln kommer ♥

KÄRLEK till alla mina nära och kära, jag hoppas att ni lever i tusen år och att jag aldrig ska behöva sakna er!


/Emma

the one with the photo where janina starts to taking her clothes off

Alltså.. haha hittade den här bilden bland bilder som jag blivit taggade på på face. och tänkte vafan håller jag på med? helt ärligt. sär? ja. inte helt mänsklig iallafall


MEN. efter lite tänkande kom jag på HAHA att juste... situationen var såhär:
vi battlade med killarna dvs jose,pim,dani,james och jonas..typ?? då jose tar florijans kamera och springer mot oss och tror att det är nån sorts battle...DÅ börjar jag med min dragkedje-kjol dra ner dragkedjan och det det jag helt omänskligt håller på med. Kul.

/janinan

the one where EMMA misses JANINA 2

JAG ÄR HEMMA NU! Kom hem ifrån Norge igår, och liiiiiiite sjukt så drog jag upp den största torsken på 15 feta kilon. Jag är nöjd och mallig och kanske liiiite mindre älskad av min man nu förtiden ♥

Men nu är jag i varje fall hemma, och imorgon tar Lukas semester slut, och det innebär lite tråkigare veckor för mig. Men ett himla bra tillfälle att börja träna ytepyttelite inför skolstarten. Annars kommer jag väl dö och få spö när dom ser hur otränad jag är. Känner nästan taggen på att plågas och piskas!

I nästa inlägg kommer bildbooomb och bild på min FETA TORSK=)
ps. janina jag älskar dig men du skämmer ut bloggen med "hockeybilder". 


the one where janina misses her friend

EMMA kul att man kan höra av dig någongång och att man får träffa dig nångång......... när du kommer hem från norge är du MIN. UPPFATTAT??????

för då ska vi ha beachfest och va fullisar och fira att vi snart börjar skolan igen med våra bästa classmates,ellerhur??

ne vi ska ha beachfest med b-alla och r-oliga människor på klösan..om jasonderulo kan styra nån gång. annars styr vi.oki??=)

fick även ett mms av dig såg jag..roligt med soppatorsk.. heheh kör dom norska chachaslide där elle??

/hockeyb-ruden

the one where janina is home for a while

HEJFRIENDS!
igår kom jag hem från en helg i karlstad med världens bästa människor. har haft så jävla kul med dansgänget. vi har badat jacuzzi klockan 0500 på natten, vissa har varit jättefulla, vi har dansat till we no speak americano, lärt känna nya människor, blivit intervjuade av värmlands folkblad (där jag fick heta janina westerlund!?), vi har gjort en show för dani på hans födelsedag, gett honom en barbara-gris, druckit ren malibu, druckit sperma-shots
, vi har battlat mot killarna, upptäckt en riktig stalker och haft det så JÄVLA BALL!!!! tårarna var väldigt nära på att komma när det var dags för att säga hejdå, men man vet ju att vi kommer träffas igen. ÄLSKAR verkligen yez-yez-yezdance♥ och alla stunning människor.GUD.

men somsagt, kom hem igår.. pappa spottade upp lite pengar så jag fick ta flyg hem istället för buss och det tackar jag GUD för!!!! annars så håller jag på att städa nu och jag och sandra funtar på en resa till turkiet 27aug. får se till att pengarna räcker(gud, skrev recker först..) till.men de får dom lov att göra. finns två platser kvar i rummet om jag fattade det rätt...VEM VILL FÖLJA?!?!













♥/janina


The one with the BORING INLÄGG

såhär ligger det till. Jag har aaaalllldeles för mycket mysiga och bra saker för mig nu, och alldeles för lite tid för att skriva roliga inlägg och lägga upp fräscha bilder. Den tiden kommer den också, men just nu kliver vi in i våran sista lediga månad och den tänker jag njuta av=) med Lövånger, Lukas och vänner.

På onsdag drar jag till Norge med familjen Öhgren föressten, det blir ju kuuuuul. Och påtal om kul så hade vi världens fiiiinaste kväll i Emelies stuga igår, alla fina vänner, kvällssol, badtunna och havet ♥. Allt var fint och bra! Och idag så tog min mamma med mig på en shoppingtur och jag älskar henne mer än vanligt. JAnina har det bra I karlstad och när du kommer hem stumpisen, då styr vi beachparty, eller stugfest. YOUR PICK=) saknar dig gullan, as always. Saknar lite sjukt våran klass också. En känsla jag aldrig trodde jag skulle få känna, hehh. Några få saknade jag redan andra dagen vi var lediga ♥. Andra, not so much. Men snart börjar skolan om och det känns lite sjukt helt ok, att få dansa känns mer än ok.  



Emma


RSS 2.0