I N T E O K

PÖH

 

/Jane


im inlove with this man


Emma

min lördag

Vi åkte till Åsele med killarna och dom spelade världens grymmaste match mot serieledarna och vann. Magen hann fan vändas ut och in tio gånger innan slutsignalen gick.
Har inte så mycke bilder dock.

Och här står Emma kissnödig som ett ägg och trodde toaletten var upptagen.. Så där stod vi och väntade typ en kvart innan vi insåg att det var ledigt.



KVÄLLEN

På festen


Morgonen efter


GRYM lördag och söndag. Gillar.
/Janie

brukade hata mig själv, måndag-fredag blev en kedja kring min fot


blödig som jag är skrev jag värsta långa inlägget. sen tänkte jag, så onödigt. det här bilden summerar det jag ville säga ganska bra.

emma

LÅT OSS VETA

Du som kommenterade i inlägget nedanför, vem är du? Kom jättegärna fram och prata med oss, vi uppskattar det hellre! Om du vågar såklart..

/both

all ten seasons

är hos lukas och har gjort iordning läggan, han är på träning:) har iallafall JORDENS BÄSTA pojkvän. Idag fick jag en present av honom............ JANINA OCH HEDDA HÅLL I ER. den kompletta vännerboxen med extramaterial ♥!!!!!!!1  nomnomnom han känner mig för väl. världens finaste.

imorgon är det fredag och sista skoldagen före helgen. På morgonen ska jag på sjukhuset, så jag får en minisovmorgon. kanske sova 15 min längre. sweet.


emma




screw calm and get angry


ha ha ha
/e

L



Emma

I'll do anything for you, but you won't do the same

Orkar verkligen inte blogga någonting. Finns viktigare saker att göra. Gäller att prioritera.
I'm all down.

Men jag har mina fina iallafall och ni gör allt 1000 gånger lättare





/J

home is whenever i'm with you

Moats and boats and waterfalls, alley ways and pay phone calls
I been everywhere with you, that's true
Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night
Never could be sweeter than with you




chandler ♥


Aldrig har någon tjatat så mycket

Emma tjatar ihjäl sig att jag ska blogga. OK säger jag.
Här sitter vi på våran första Psykologi B lektion än en gång med Mickekingen.

Annars har jag skaffat en iphone och idag ska jag köpa ett sånt här kort så jag kan köpa appar och sånt, fatbooth, boldbooth, aoutotune och massa roliga krejjer.
Imorgon ska jag och Emma vara barnvakt åt Neah. Kan bli väldigt väldigt roligt! She's a funny human being

Sen kommer veckan även innehålla Pyjamasparty, vin, och hockey bortamatch. Blir nog king.


Here's something FUNNY
Micke frågar; Jaha, ska vi sluta tidigare idag? Vilken tid tycker ni att det är lämpligt att sluta?
Emma; JAJJEMEN! (och slänger ihop datorn hårdare än någonsin)

Tar det som ett ja.


/jANE

F.R.I.E.N.D.S

kan någon sälja detta till mig?

jag tänkte eftersom jag ligger hemma i urinis. Igen. gud förbannat. och imorgon måste jag vara på idrottsmedicin 13.30. life is good.

ps jag saknar lukas så jag vill gråta

/e

Take me into your skin

Haft rolig photosession på skolan idag.

Annars, still - allt är blä-hä.

 

/J


my heart hurts



Emma

There is no happy ending

Har precis skickat iväg ett sms och väntar på vad morgondagen ska bringa. Ska bli sjukt spännande att se hur trångsynta vissa människor är. Det är dags att sätta ner foten SATANA.

Har annars typ NOLL lust alls. Blä-hä.

 

/J


thank you for existing

young love is sacrifice, young love is tough
young love is innocent, young love is us


Idag scorade jag en äckligt snygg klänning och en fin kjol. Synd att jag har skola upp över öronen, annars hade jag använt dom. Nu får dom hänga prydligt och vänta på nästa galej!

JAG LURADE ER

Bloggen går verkligen inte varm under helgerna då vi har annat för oss.
Igår såg vi hockey, lövis vann med 6-3 så det var glatt. Sen blev det pizzan och dom gjorde oss besvikna med otjocka kanter även fast vi bett om det när vi beställde.

Här kommer iallafall träningsprogrammet.

(ni kanske ska låta dom buffra ett tag innan ni ser dom..)

Trampmaskinen:


Balans..en


Löpbandet:


Vikterna:


Jani vänner..
..
..
..



Godnatt / Jane

you are the best thing that's ever been mine

imorgon är det helg, hockey och fest står på schemat. sen vila och mysa med Lukas, det ska bli skönt. helg är bäst! Sen på måndag ska jag ta itu med allting. bläk,  det känns so so.

And I remember that fight, 2:30AM
You said everything was slipping right out of our hands
I ran out crying and you follow me out into the street
Braced myself for the goodbye, cause that's all I've ever known
And you took me by surprise, you said, "I'll never leave you alone"

You said, "I remember how we felt sitting by the water
And every time I look at you it's like the first time.
I fell in love with a careless man's careful daughter
She is the best thing that's ever been mine."

HEJ LILLA ÄLSKLIGN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

/e

Wanna tell the world

Alltså det är sjukt hur dålig man blir på att blogga när man går skolan och jobbar. När jag kommer hem från jobbet går jag och lägger mig direkt för annars orkar jag inte. Sålde iallafall till en dansk snubbe idag. Han var så jävla glad och självklart köpte han av mig (älska älska danskar), så han bröt på svenska. Fattade inte allt han sa men tacka vet jag PH danmark som har gett mig lite lärdom. Vill kunna prata danska flytande. NAM

Annars så ska jag till Lövånger och se hockey på lördag och jag LÄNGTAR. Ska bli så himla kul, det var längesen och så ska jag skrika till Lukas, Kristoffer, Filip, Viktor och Pehr att; JAG HÖR DOM, MEN JAG SKA BYTA ÖRA.


Här har ni finaste tjejerna iallafall. Lovem

 

ps. imorgon kommer det upp ett träningspass här, kika in då vettja!!! Spännande väl?

/JANIE


modemissar


hahahahahaha varför hade jag en tröja under klänningen, varför var mitt huvud gult och varför, why god WHY hade jag armvärmare? alltså jag vet att var jättemodeeernt men VARFÖR? emil var ju i varjefall väldigt söt.


här gillade jag tydligen polotröjor och GULA smycken? gula smycken som inte ens var snygga. Dom passar perfekt i kontrast till våra rosa resväskor, dont you think? fantastiskt läckert. och vad är UPP med FLÄCKARNA på mitt huvud? varför sa inte mamma åt mig????

det här var kanske ingen direkt katastrofal modemiss, men man ser ju tydligen att det var inne med dunjackor, väskorna, ljusa jeans och VITA skor, bara vita skor. high fashion!

här bjuder jag på ett par fantastiskt välklädda ben. Vill minnas att dessa strumpor var ganska poppis och gick att köpa främst på gina tricot. jag valde bruna av någon anledning som jag inte tycks vilja minnas. vit noppig tröja, kort kavaj och låna fingerhandskar på det. VOILA! Sen en donkenkaffe och CIGGEN, men vad gör ciggen i min hand? jag.vet.inte.


här får jag önska och hoppas att vi hade druckit one toooo many, och NÅGON (VEM!!) fick den briljanta iden att vi skulle gå och köpa "systerglasögon". Sagt och gjort! sen var det någon dum jävel som gick med på att föreviga detta moment. Vi ställde ju såklart upp med nöje, men vi visste ju inte bättre. vem vill göra något så elakt? vem?vem???


här tog jag ätnligen steget och prova PÄLS! once you go fur you never go back. till det passade min rödrutiga kjol som handen i handsken. Top notch. fantastisk outfit. Nä, det där var faktiskt bara driv, men alla dom ovanför är på riktigt och det känns sisådär.

/e

i tried so hard




så trött, så trött. nyss visste jag inte vilken dag det var. och här sitter jag, 01.10, jävla skit. Imorgon ska jag göra något som bara är för mig. Tydligen så måste man tänka på hälsan när man är 17 år och borde vara på sin topp. Sen ska jag bara vara lat för det är tydligen det enda mitt psyke och fysik klarar.

hejdå.

ps. ligger och snurrar på på mitt HÖGRA (läs högra så ni inte får för er något..) ringfinger, där det sitter en väldigt fin ring som jag fått av världens bästa pojkvän. och den får mig att känna mig trygg och den får mig att längta efter dig ♥
/e





Girls are superheroes, because who else could bleed for five days and not die?

Borde så sova nu. 08.10 ska jag möta Emman på vasaplan och sen vidare till Midyard. Morgondagen bjuder förhoppningsvis på lyckliga besked.

J


You're the air that I breathe to survive

liten och söt ♥
I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me flaws and all

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I neglect you when I'm working
When I need attention I tend to nag
I'm a host of imperfection
And you see past all that

I'm a peasant by some standards
But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws
And that's exactly what I need

/e


the heart wants what the heart wants




bla bla bla
/e

lesson learned

janis, midgård imorgon.. tyngt men kul att få gosa med dig. men HUR MYCKET ÅNGEST BORDE VIH HA???? svenska redovisning? psykologiredovisning???????????? hahahahahaahh gråter blod...vi borde verkligen prata om detta (U)




nästintill sömnlös natt. låg och lyssnade på lukas andetag och tänkte tänkte tänkte. det kokar i min hjärna. snart är jag stekt. jag vet INTE vad jag ska göra, hur jag ska agera. jag vill bara bara bara lägga mig i fosterställning och äta choklad hahah...


åh vilken dålig bild men åh vad roligt vi hade och åh vad elvis var full
/e


Don't make me start without you

IDAG har jag sålt mitt första bredband. Har aldrig varit såhär nöjd tror jag. Fick två kakor och en jävla massa high-fives. FYFAN vad sweet!

Annars så avslutar jag oftast varje kväll i sängen med några avsnitt Jerseylicious. Så patetiskt men ack så roligt program.

EHm. ANNARS DÅ? nr2. Saknar min emma men tuuuuuur att vi får inta midgårds korridorer i övermorgon. Och fyfan vad skönt det ska bli att få träna igen. Har ätit som aldrig förr under detta lov, har haft något konstigt behov att ha något i munnen hela tiden. Riskakor, okokta makaroner, mackor, billys, morötter. YOU NAME IT!
Sen har jag även typ 3 liter vin som måste förbrukas. NÄR? EMMA? FRE?

Längtar inte lite till sommaren heller.

/Janie

dont look back in anger

jag gör samma grej som janina nu. i brist på annat alltså. alla tankar och svåra beslut i min hjärna tar all plats, så jag har inget att skriva. inte cheers to that. sen ska jag på konsum och handla!=)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

jamen typ körde bil med växel hahahh OCH haffade en torsk på 15kg i NORGE (till lukas förskräckelse)

2. Höll du några av dina nyårslöften?

mitt förra var typ spola lukas och det gick ju jävligt braaaaaa

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

javisst!

4. Dog någon som stod dig nära?

nej, det jag känner mest tacksamhet för i år. 

5. Vilka länder besökte du?

Turkiet.....NORGE!

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

lite klarhet över livet och framtiden tack.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

8 januari ♥

8. Vad var din största framgång 2010?

none..? ja jobb men det är ju tungt

9. Största misstaget?

inte varit lika impulsiv som tidigare år

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

sjuk, mest hela tiden. skada, mitt knäjävel och arm.

11. Bästa köpet?

bästa köpet måste ha varit alla kläder och chokladkakorna i caffan!!! MUMS

12. Vad spenderade du mest pengar på?

hahahaha vill verkligen inte säga buss, men jag tror det. kläder också. och påtvingade grejer. (janian och lukas vet vad jag snackar om...)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

mina vänner, hemmahemma(lövis), min Lukas, min ängel Neah, familj ♥ 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

ööööh just nu kommer jag bara på memories för det var fan DET ENDA jag minns från turkiet. Och sen monday morning för den sjunger jag och lukas i bilen(fastän vi aldrig sjunger rätt)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

så mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?

rest!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

slösat peninga (sparar bara janinas för hon och jag är slösarkingarna)

18. Var tillbringade du julen?

I umeå med min fina familj och i Lövsele med Lukas fina ♥

19. Blev du kär 2010?

men nå så inniiiii

20. Hur många one night stands?

lukas är mitt allnightstands.

21. Favoritprogram på TV?

öö jag vore ju korkad om jag inte sa vänner. alltid vänner. alltid alltid vänner.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

citerar janina "haha........eh". kunde inte ha sagt det bättre själv.

23. Bästa boken du läste i år?

läser bara böcker under hot och när min syster ligger och sover i turkiet. minns inte vad någon hette. inte så minnesvärda alltså=)

24. Största musikaliska upptäckten?

robyn typ för man har ju aldrig fattat HUR bra hon är 

25. Något du önskade dig och fick?

fick en massa jag önskade mig

26. Något du önskade dig men inte fick?

alltså jag önskade ju mig inte så mycket, så nej. eller jo en parfym! curse you luke

27. Årets bästa film?

åh vad svårt, jag vet ju inte. i rymden finns inga känslor... hahahah den är kul=) se den!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

hade sportlov, vaknade med Lukas, fick presenter (bland annat mormrotrosor i storlek 44) how sweet. sen minns jag inte. åkte till mormor kanske? familjen kom gissar jag. åt tårta gissar jag också.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

mer resor också

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

inte så märkvärdig

31. Vad fick dig att må bra?

Lukas, Janina, Lövånger, Neah, Vänner, Mormor, Syster, all familj.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

eeh, är jag svintöntig om jag säger daniel norberg?....

33. Ditt bästa sommarminne?

alla mysiga dagar med Lukas, stockholm, våran halvårsdag. TURKIET med syster!

34. De bästa nya människorna du träffade?

har inte träffat så mycket nytt folk tror jag..

/e


bjuder på flera fina killar och en krokad kille (hans) som snart sticker till NZ i 4 månader för att döda NZdjur. how saaaad. lilla räven ♥ och sen sticker bugg-fille. till en massa länder och städer jag redan glömt bort. Las Vegas var en av dom! där ska han håva in pengar och komma hem rik som ett troll. sen drar han till miami för att håva b-rudar. jag hoppas att dom simmar lungt, våren kommer bli väldigt konstigt utan dom. Ingen som sjunger rävlåten för mig, och ingen som buggar sönder klockor med mig. WÄ WÄ WÄ


Ord räcker inte till

Jag önskar er det bästa livet i världen för det förtjänar ni

/J


Make time go faster

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

josi!

2. Höll du några av dina nyårslöften?

brukar aldrig ha nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

nässiii

4. Dog någon som stod dig nära?

faktiskt inte. lyckligt nog

5. Vilka länder besökte du?

holland och danmark

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

lägenhet, och en jääävla massa resor

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

ööh. inget speciellt datum tror jag

8. Vad var din största framgång 2010?

typ ingenting, att jag har fått jobb. yey

9. Största misstaget?

att jag inte rest så mycket som jag villee

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

det mesta jag har skadat mig var då jag stukade foten

11. Bästa köpet?

ingenting speciellt.. fan vad roligt år jag haft!

12. Vad spenderade du mest pengar på?

resor, inrikes, tävlingar och events. men so worth it

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

alla fina människor.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

we no speak americano, waka waka, beds are burning. fan en massa låtar!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

gladare defo

16. Vad önskar du att du gjort mer?

REST

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

slösat peninga

18. Var tillbringade du julen?

@home

19. Blev du kär 2010?

tricky onee

20. Hur många one night stands?

haha..none

21. Favoritprogram på TV?

Alltid vänner. Annars OTH!!!!!!!!!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

haha........eh

23. Bästa boken du läste i år?

gör det inte frivilligt så tvångsläste ut den där engelskaboken. minns inte ens vad den heter..game?

24. Största musikaliska upptäckten?

vetinte!

25. Något du önskade dig och fick?

peninga?

26. Något du önskade dig men inte fick?

oja

27. Årets bästa film?

är inte världsbäst på att se film

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

jag minns typ inte.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

mer resor och minnen

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

sjukt skum och olik

31. Vad fick dig att må bra?

vänner(alltså dom riktiga, inte phoebe,ross,rachel,joey,monica och chandler)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Kommer alltid ha en huge crush på Adam Brody

33. Ditt bästa sommarminne?

Helt jävla solklart stadsfesten i Skellefteå med Maja, det var unbeatable

34. De bästa nya människorna du träffade?

Helt klart alla från lövånger, men även mina tjejer i klassen som jag kommit närmre!

/JANIE

Would you freak out if I said I liked you?



/J

TODAYS

MIN MAMMAOCH JAG
BASSEN
OCH DESSA BARN HAR LÄNGSTA TUNGORNA
BORSTA TÄNDERNA



Det var allt för idag.
/jane

Hatar inte bikinisar

Jag har kommit på det, något av det jag spenderar mycket pengar på är bikinisar. Har typ tio stycken. Köpte två i somras. Och har alldeles nyss beställt hem två par till. Inte för att jag inte gillar dom andra utan mest för att.. Ja, jag gillar bikinisar. Shit. Jag är en sån jävla bikinifetish! Olika färger, mönster, former. Allt. Men gjorde ett smart drag ikväll iallfall och beställde en i svart. Tydligen ska alla tjejer ha en svart bikini. I didn't. Så den.. Kommer väl snart.

Ungefär såhär såg en ut fast utan snörena, man tejpar fast tygbitarna med dubbelhäftande tejp.

Sniggt väl?

/JANINI


SKATING

Här har ni lilla donnan på is med hennes nya skridskor.

/Jane


Still counts

När jag tänker för mycket kan jag inte sova. Typ som nu.
/Jane

I wish I could

 

Min röst är fuckad sen Hemavan och låter numera som en whiskeygubbe som spenderar kvällarna på heta linjen. Inte ok.
Annars är jag bara sjukt sugen på att dra till ett varmt land och bli brun. Anyone?
Gillar inte livet överdrivet mycket för tillfället.
/J

Hello,2011

Tror Janina fått med det mesta. en punkt vill jag bara tillägga
*I JUST HAD SEEEEX, AND IT FELT SO GOOD
ni fattar. SJUK, ROLIG resa. Finns för mycket att säga. Bilder kommer inom kort:)

Tänkte göra en lista på vad som hänt under 2010 samt det bästa som hänt mig under 2010. Det ÄR väldigt väldigt mycket, för mycket för att komma på det nu på rak arm. Så ni får en sak.
♥ blivit kär. fått killen i mitt liv. the one, capital T capital O. och på lördag firar vi 1 år, 365 dagar. Det är ju rätt sjukt, för det känns som om det vore alldeles igår vi låg i din säng och du frågade hur jag ville ha det med oss. Och jag smsade min syster och skrev "alltså jag är typ tillsammans med Lukas? ööööö måste prata" Och efter det har du gett mig det bästa året i mitt liv. Du har älskat mig varenda dag, du har fått mig att må bra, vi har haft ups&downs men när allt kommer omkring är det DU, och har alltid varit det.
  
NÄSTA
nyårs ska jag vara i thai har jag bestämt. fira nyårsafton på en strand. låter väl helt ok=)
/e


PS JANINA jag har bilden där du och Isak kysser varandra! och filmen när isak dansar,som jag helt hade förträng. DS


Hemavan2010/11

GOTT NYTT.

vi är hemma och vi lever. men det är fan clooose alltså.
fyra kvällar i hemavan tär på en.
här är en liten sammanfattning. emma får fylla i om det är något jag missar?!?

  • After skiiii är en KUNG förfest
  • När trubaduren säger att man ska dricka upp det man har i glasen så GÖR MAN DET OCKSÅ
  • Stå inte på slalomskidor bakom någon som åker dom(och ärfull som ett ägg) och åk definitivt inte snowboard på någons rygg
  • Nannas resturang har usla pizzor
  • Har nämnts tidigare, värt att nämna igen. Vänner är det bästa.
  • Vi tappade bort en kompis. Man tar alltid med sig mobilen när man ska ut i hemavan och har hög promille
  • Makaronvatten blandat med MINTU är bra middag. Så är även köttbullar med öl i. Killar ska inte laga mat.
  • Chacha slide och cupid shuffle är bra danser som alla kan vara med på
  • Kulans lek var värdelös
  • Isak hatar inte "Riverside - Sydney Samson" låten. Han älskar den så mycket att så fort han hörde en låt trodde han att det var den. Önsketänkande?
  • LUGNA MIG!
  • JAG HÖR DIG, MEN JAG SKA BYTA ÖRA!
  • LAGAA BILAR!
  • Ovanstående är så jävla internt att det är sjukt och när man kom in på hotellet hörde man någon som sa sådär och visste direkt att gänget var här!
  • Det går inte att köpa en p12a i baren. Någonstans. P2a. P2a. P2a.
  • Utmanat andra bord på afterskii är något man borde göra oftare.
  • Ramla av stolen på after skii är någon man inte borde göra oftare.
  • Det går faktiskt inte att locka ögonbrynen med en locktång.
  • Carlavägen 7B finns inte.
  • Fucking Åmål är en sjukt rolig kvällsfilm
  • Alexanders kommentar.."Rulla bär"
  • Man kan få panik om man inte får av sig pjäxorna och skrika "Hjälp mig! Hjääälp mig!"
  • Öronproppar kan vara väldigt behövligt om nätterna
  • Kaaaaan LUKAS kan LUKAS kan lukas dricka vin?
  • Deet var det bäääästa vi har sett, det var det bästa vi har sett!
  • För mycket alkohol kan leda till minnesluckor
  • Hotellets dansande vakter uppskattas
  • Världen är sjukt liten
  • Cider går rakt igenom en

Bilder kommer sen. Det har varit en sjuk och konstig resa.

/Jane


RSS 2.0