i love you because



e

det snöar ute och jag är enbent


så nu ska jag med gott samvete spela toy story 3 på xbox alla timmar fram till 1. För då ska jag till vårdis här i lövånger för att byta bandage och förband på mitt knä. Det är BLODBAD under bandaget. Det var skönt att jag slapp åka in på idrottsmed iallafall. Det gick lika bra här.

men först tror jag att jag ska slå in mig i gladpack och duscha, kan behövas. har ju inte duschat sen i onsdags. hoppas att Lukas inte slutar älska mig under dessa veckor. För det här är vad han kommer att få leva med. Igår grät jag hela dagen. Jag grät och grät och grät. som en snorunge. Han säger att jag får gråta för jag har ju ont, men jag tror att han börjar bli lite smått less.

JAJA. jag skulle behöva en klänning till min födelsedag. för då ska jag känna my fly like a g6. hejdo.

e

du har skitat ner våran blogg med din "spanska"


det här alltså jag nu. ser ju inte allt för jäklig ut. men nyss öppnade jag bandaget fast jag inte fick. det skulle jag inte ha gjort. vilken äcklig jävla syn! jag ångrar mig så förbenat. så går det när man är nyfiken.

men nu skypar jag med Karin iallafall så jag mår ganska bra. love you karre.

hoooola, buenos dias!

HEJ!
Nu ligger min älskade lilla spanjor på operationsbordet och styckas i bitar.. Eller ja, hennes ben iallafall. Undrar hur rolig hon kommer vara då hon vaknar. ♥
Så en vecka blir hon borta, sen har vi lov, emma18barre och ett par månader kvar tills det är min tur. Gilla det eller?

Tänkte bara skriva det, ni lär ju få ett x antal inlägg en vecka framöver då hon inte kommer ha mycket att göra.
Mucho grasias. /JANE


om hösten hittar hit igen


vilken fluffis! grattis till jennica som ska ha en egen liten fluffis=)

ikväll kommer min hjärtis hit. vi ska sova tillsammans. sen ska jag opereras imorgon. hell yeah, jag har aldrig varit så rädd. jag är rädd att jag ska dö under narkos. jag googlar som en galning nu! JAJA, hoppas det går bra.

idag skulle vi säga fina saker om varandra och jag sa att Heddas rumpa var fin och cool.  av alla fina ord man kan säga om henne så sa jag det, och att hennes ögonbryn är fina. det var en av alla skumma grejer som inträffade idag.

nu ska jag duscha och skrubba mig med decutansvamp! desinfektion. om vi inte hörs efter imorgon då vet ni vart jag är. (inte i himlen iaf för jag kommer hamna i helvetet)

e

down to ride til the very end, its me and my boyfriend


hejdå, gonatt! som Neah sa till lärarmarkus när vi for från dagis idag. obs att klockan var 3, ha ha

one mans trash

skoldagen har flutit på, en dag till och sen kommer jag att vara borta i en halv evighet. Det känns både skönt och oskönt. Jag hoppas att jag är helt återställd till min 18årsdag! woop woop.

annars är ju livet bra. jag är tillbaka i umeå, mår kung och mår ÄNNU bättre när jag träffar folk som är sådär halvpatetiska, barnsliga och väldigt stora på sig. det är de gånger jag får som mest bekräftelse. när jag fattar att jag i alla lägen kommer att vara den bättre. mer ärlig, mer ödmjuk. Och det är ju jag som har de fina, äkta vännerna. De som funnits sen dag 1 och som kommer att finnas i många dagar till. de som älskar mig, bryr sig om mig och känner sig uppskattade av mig. Vad säger det om mig?

e

Insane in the brain



Idag med dockan.
/J

Ladies night

Inte alls faktiskt. Tur att vi går tillsammans med musikproduktion så det inte bara blev tjejbaciller igår.
Here we go



Jag tillsammans med kvällens stjärna♥


Pussar och kramar/J

Nu? Fest

Förbannade sate nu måste vi draaaaa
/JANEE

The 20th's

1. En bild på dig själv


2. Någon i din släkt


3. En bild på din vardag


4. En bild på en tid du saknar


5. En bild på någon du umgås mycket med


6. En bild på någon i din familj


7. En gammal bild på dig själv


8. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


9. En bild du aldrig visat förut


10. Någon du kan berätta allt för


11. En bild på dig och en klasskompis (ar)


12. En bild som påminner dig om gamla tider


13. Någon du aldrig kommer släppa taget om


14. Någon du tycker är snygg


15. Någon som alltid ställer upp för dig


16. En bild från i somras


17. En bild som gör dig glad


18. En person som alltid gör dig glad


19. Några som du alltid har roligt med


20. En bild du alltid skrattar åt



ROADTRIP





Raringar♥

/J

HOCKEYNSDAG/HOCKEYFESTEN

Nu är jag tillbaka med mina FÅ bilder från hockeyfesten och hockeynsdag som var i Lövånger i lördags!

(speakertjejer!)


kvällen


Det var det. Roliga bilder från förfesten med b-rudar. Har inga bilder från storstugan eller något annat som ni får ta del av. NÖJ ER

/Jane=)

so


e

im lost and wierd without you here


idag var en bra dag, att sova kommer bli fantastiskt! dessvärre så har jag ingen kille som vaknar mitt i natten för att han ska "tejpa klubban". Det kommer bli en much less funnier natt. Det känns tråkigt. Men till min stora lycka kommer jag att ha världens finaste tvååring i mitt rum runt 7-8 imorgon. soft!

e

thinking about us, and how it's gonna be


Imorgon ska jag till skolan. Jag håller på att stryka med här hemma. ALDRIG har jag varit så rastlös. dagarna går åt till att längta efter Lukas som slutar 1600. och varenda dag går tiden sakta.

annars längtar jag efter sommaren. 

e

pretty pretty please


idag är det alla hjärtans dag, jag är sjuk, väntar bara på spyan. Hedda och Janina är inte i umeå och jag kan inte sluta tänka på dom ♥ vad gör ni tjejer???? berätta!!

Jag vill att Lukas ska komma hem och ta hand om mig. konstigt hur man kan må så mycket bättre bara av att vara nära en annan människa.
/e

Prettyplease

Hockeynsdag och hockeyfest igår. SÅ kul vi hade och OM vi dansade? Mina ben och knän värker efter all bugg och foxtrott. Idag mår jag FÖRVIRRAT, trött och less.
Blir en sjukt. jävla. grym. söndagkväll iallafall. ♥

/Jani

 


Om ni bara visste..



..Hur mycket jag längtar efter er varenda dag. Ni är mina solstrålar som inte räcker hela vägen till norra jävla norrland. Jag hoppas ni har det bästa livet där ni är och det vet jag att ni har. Älskade vänner♥

/Janie

all i need in this life of sin


just nu vill jag bara;
♥ pussas och kramas
♥ pika dig om saker
♥ dumförklara dig när du inte fattar
♥ se vänner och skratta åt dig när du skrattar åt chandler
♥ leka leken "säg 3 saker man kan göra"
♥ bli sur när du säger "plocka svamp" (varenda satans gång)
♥ bråka och slåss på skoj
♥ vara nära till gråt när jag får ont
♥ ge igen
♥ nypa dig
♥ höra dig fråga tusen jävla frågor när man ser en film
♥ försöka få dig att fatta att jag inte HELLER har sett filmen, jag kan omöjligt veta vad som händer
♥ gråta när vi ser en fin film
♥ bli hånad av dig
♥ tycka det är irriterande när det första du gör på morgonen är slår på NHLhighlights
♥ diska och städa undan så snabbt som möjligt för att få spendera resten av kvällen i soffan med dig.
♥ prata bäbisspråk
♥ klia dig på ryggen och armarna
♥ bli irriterad när du vaknar före mig, och är allmänt störande
♥ älska dig
♥ vakna av pussar, somna av pussar

som ni ser är jag kär. JAJA /e




belief makes things real


Idag var jag duktig och pumpade vikter på bodypumppass. Jag tror att jag har blivit starkare redan. eller så är det bara den äckliga träningsvärken som känns. nu vill jag somna snabbare än snabbast, men jag saknar min man. När vi skedar får jag alltid vara den lilla skeden och det är det bästa jag vet ♥
/e

can't you see it's misery? its torture for me.


måndag.över
tisdag imorgon och det betyder i vanlig ordning sovmorgon. När denna skolvecka är över har vi en rolig lördag att vänta. Hockeynsdag på näsåkern och på kvällen middag och pub på storstugan! Brukar vara kul. Sen går vi en vecka, minus fredag för då är vi lediga HA-HA. Och tisdagen därpå ska mitt lilla knä opereras, och jag freakar redan ut. Jag fullständigt HATAR saker som ens rör i min hud. och nu ska dom in. KUL not so much. Sen efter det ska alla slava för mig! och sen ska jag aldrig mer ha ont. det ska vara gött att leva!

Och inte så långt efter operationen fyller lilla jag 18 sjuka år! vissa kanske tror att det är då man blir "vuxen" men jag känner då dom som är över 18 och fortfarande lika omogna och tragiska! så förvänta er inga mirakel. Men jag är (till min fördel) en av de smartare som verkligen förstår och accepterar att jag inte är vuxen och vet allt. verkligen synd att inte fler kan öppna ögonen. Man kan omöjligt veta allt när man har levt 18 sketna år. Då är man en snoris. ja, fortfarande. och nej, man är inte erfaren för att man har varit ledsen, blivit dumpad eller varit med om en skilsmässa. JA, man är fortfarande en snorunge! Och det kan jag leva med.

SÅ, med detta sagt ska jag bädda ner mig i sängen med Neah och se tv.

/e




And I remember every word you said

So tell me why we're talking when we dance so good?

J


SATURDAY

Sjukt slapp helg, igår låg jag hemma och somnade innan 00.00 och idag har jag varit i Lövånger och sett killarnas match mot Åsele. Ni vet den där sjukt jämna och spännande matchen jag såg förra helgen?
Frågan är ju VAD som hände idag? Killarna ledde med typ 5-1 första perioden. Och hade övertag med minst två mål hela tiden. Så det var ju kul. Annars planerade vi inför hockeyns dag som äger rum på storstugan nästa helg, kommer bli himla kul och hääääär ska dansas!

HÄR ÄR FÖRRA ÅRETS HOCKEYNSDAG + FESTEN=)



/JJANE

Hands all over

Trött 24/7. Dvs all.the.time. Har gått ner i timmar på jobbet och det känns som 10kg tunga stenar som lyfts från mina axlar. Nu ska jag prioritera SÖMN.

Tur att jag har saker att se framemot. Tror dock att varför jag är så down är för att jag vet att jag inte kommer se Moa eller Fredrika förrän Maj. Det kommer då vara 9 månader sedan vi setts då. FY-FAAN. Blä. Pöh. Klhabhu.

Men som sagt, har ju SAKER ATT SE FRAMEMOT


/Janie

You can count on me like 1, 2, 3, ill be there.

jag kan inte minnas hur det är att inte vara trött. livet är hårt och visar ingen barmhärtighet. ALLT jag vill är att gå ut den förbannade skolan (och åh vad jag kommer att längta tillbaka när vi väl gör det).  jag är den typiska "fria" människan. Jag vill göra som jag vill, jag vill vara spontan, jag vill vara på olika platser hela tiden. I'm a runner.
men, om jag lägger fram det såhär. En solig dag i central park, en galen kväll i LA, en dag på stranden i californien. MMMMMMM allt det ska jag göra.   Men, first things first, midgårdsskolan. dn2. student 2012.

Idag stadskörde jag i värsta rusningstrafiken. jag var rädd som en liten hare och jag tror att mamma var nog minst lika rädd, hon försökte bara hålla lugnet. Men jag var grym! kvällen kommer gå åt till musikvideoprojektet och sen somna till det senaste avsnittet av oth. yeah!

grattis grattis till min fina vän viktor, och grattis grattis till en liten bebis som kommer att få en fantastisk pappa ♥


/e

RSS 2.0