I wish I could save you from everything



Det är illa nu.
Men imorgon åker jag till skellefteå iallafall. Hoppas på bättre tider.

/Jane

I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet

My hands are cold
My body's numb
I'm still in shock
What have you done?
My head is pounding
My vision's blur
Your mouth is moving
I don't hear a word

And it hurts so bad
That I search my skin
For the entry point
Where love went in

imorgon åker vi hem. jag har inte bestämt vart jag ska
tillbringa min vecka. hos mormor kanske.
hade mer än allt velat åka till pappa.


/e

HJÄRTAN

Gud vad ni är fina. Kommer alltid att finnas här, mina små hjärtan♥

/J


I'll leave the key under the mat if you ever come back


Sitter på ett kallt toalettgolv. Känner ingen motivation till att kliva upp. Sitter och försöker hitta små bitar av kärlek som jag mer än allt vill pussla ihop. Jag tänker sitta här tills jag pusslat ihop hela skiten. Jag själv. vars är min kärlek? min klippa? mitt allt.

e

älskling


/e

I cannot stop wondering if you're constantly thinking about me

Meddelande till Janina; DU är min BÄSTA kompis jag har ju FLERA bästa kompisar. Du är min snuttis, min glädje ♥♥ hjärtat hjärtat hjärtat, jag hoppas att vi har tusen år tillsammans framför oss, för när jag är med dig är allting inte "så noga då..". Ser fram emot allt vi ska göra! ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT (ja, över allt och överallt om du inte förstod).

på samma sätt som min storasyster är min bästa bästa bästa kompis också. Som vet allt, som bråkar med mig och som ställer upp för mig. Jag skulle gå runt jorden och tillbaka för dig. Från vaggan till graven PUSS PUSS PUSS

och alla andra fina underbara personer. Känn er aldrig glömda. Jag älskar er alla.

Nu ligger jag i en säng i östersund, missar festen där hemma men det är väl inte så noga. däremot saknar jag allihopen. Längtar efter Lukas. Man märker fort hur livet vänds lite upp och ner när vi inte kan vara med varandra. Nästan lite för upp och ner. Inte bra-upp-och-ner. dåligt-upp-och-ner. Det får mig att tänka så mycket. för mycket. dåligt mycket. inte bra alltså. Jaja, nog gnällt. Nu ska jag spola ner mina känslor i toaletten, sen ska jag ladda inför idol.


/e

I'm jealous

fan.vad.jag.saknar.er. ni är bäst.
Jane

I can't hold it much longer

/j


I sit tight, dont want to miss the show

Idag har jag varit på idrottsmedicin och svaren jag fått där har väl inte varit något att fira. Så jag har inte firat, nej. Däremot har jag jobbat, och det gick bättre. Kaffe har fått en betydande del i mitt liv.

Så idag har jag mest tvekat och varit ledsen och funderat. Och så saknade jag Lukas medans. Och då började jag tänka på hur mycket jag behöver den personen. Han är en av dom jag utan tvekan kan säga att jag skulle bryta ihop och INTE komma igen utan. Jag skulle bryta ihop och inte komma igen. Förra hösten var en väldigt väldigt konstig tid i mitt liv, gamla minnen slog mig i ryggen och hann ikapp mig otroligt snabbt och kraftfullt. Jag snubblade och faceplantade och mitt liv var helt upp och ner och bak och fram ett bra tag. Jag bröt ihop, och jag hade inte kommit igen om inte Lukas hade stått bakom mig. När jag grät kramade han mig, när jag var arg fick han mig att skratta, när jag inte visste vart jag skulle ta vägen fick jag gömma mig hos honom. Vissa tyckte att jag flydde ifrån mina problem, eftersom jag gav upp allting och stannade hos honom. Men det var där jag bearbetade dom problemen. Och utan att säga speciellt mycket hjälpte han mig mer än någon annan gjorde. Han gav mig tryggheten och säkerheten, och möjligheten att kunna skratta när allt annat var käpprätt åt helvette. Min bästa bästa vän. Och sen blev det kärlek och ja, alla vet ju hur det gick. Och jag var otroligt rädd i början, när han sa att han var kär i mig, att våran vänskap och passion skulle övergå till ett tråkigt vanligt förhållande, bara för att vi blev "ihop". Nästan ett år senare lovar jag att jag aldrig har haft det så bra, jag har aldrig skrattat så mycket, jag har aldrig varit så kär och jag har aldrig mått bättre. Och tråkigt är ju det sista vårat förhållande är. Det är KUUUNG att vara tillsammans med sin bästiz.


/e


they dont see you like I do

Jag vet att jag är apdålig på att uppdatera. Men just nu är skola och jobb i fokus. Och till helgen drar jag till ösund med mamma, det blir mys=) på fredag går vi även på LOOOOOV WOOP WOOP och då har jag mer tid.


/e

onsdag

/jjjjjj


Umeå Fashion Weekend








Foto: Emma Cohen..

kult vare och det smakade gott. och jag är längst på typ alla bilder HEHE
/JJJJJ

I'm not going down on my knees, begging you to adore me

Kunde inte hittat en mer passande bild.
/J

Fatboys

Andra gången i mitt liv som jag ligger i fatboysen på skolan. fan vad dom äger och är sköna.
nomnomnom.
tung dag som fan,men jag ska kompensera upp det med lite shopping efter skolan (OM jag förtjänar det) fick mitt första VG på ett matteprov NÅGONSIN idag. det är fan det sjukaste.

SNART HEMAVAN  ELLER??

jAAANINA


I'll be coming over


Sitter i skellefteå hos mormor och har kommit in från kylan där jag tog en dumleglass på max med anna..för inget cafe var öppet. uppstigning imorgon typ..05.15.BALL.

Jane

let me know when we get there, if we get there..

Det är något som fattas eller något som är fel. Jag vet inte vad, men mitt hjärta protesterar så inniiiiii. Jag vill göra något konstigt sjukt galet mystiskt dumt. Frågetecken och utropstecken har planterat sig i min hjärna. Jag vet inte vad jag ska känna eller vad jag känner eller vad jag borde känna.

imorgon spenderas med världens bästa vän. /e

I'm falling every time

såhär fin och glad och sliten ser jag ut när jag har haft jazz+idrott efter varann och har pappas fleece (alltid)

och svaret är ja. idag har jag varit en leopardkvinna.

annars så går allting så jävla sakta att jag vill spy, längtar till nyår dock. måste hitta någon att pussa på tolvslaget också. heehe. blir spännand...e

/jane

when I don't text you, that means I'm waiting for you to miss me

Jane


And the finish line is just around the bend

Sitter i sängen och funderar på livet. Jag vet att jag gör det alldeles för ofta. Lyssnar på Mario Kart love song, blir supersugen (zuperzugen) på att spela supermario. på nintendo 64 såklart. allt annat är ju skit.

Ikväll har jag även delat STORA hemligheter med en väldigt speciell vän. Får mig att längta hem otroligt. Jag frågade denna speciella vän om något har förändrats mellan oss, och han svarade exakt såhär. "Om det var något som hade förändrats så är du den första som skulle få veta. Du är fortfarande den bästa tjejen i mitt liv och ingen annan kommer komma så nära som du. Du är typ lite dum i huvudet ibland men sån är ju du, inget att göra åt. Nä men seriöst, finns ingen bättre eller särare tjej. "
kärleksfullt. fint. ärlig och härligt. puss.

nu ska jag vänta på att världens bästa kille ringer. åååhhhhhhhhhhh


hahahaha dom här FULA jävla personerna (vad HÄNDE med bilden?) är the kings and queens of my heart. Spikat utan tvekan. Ni är hemma och jag älskar er ♥
/e

There's an ironfence building walls around me and my confidence

Hedda hade bilden som fick min underläpp att darra. Jobbigt när en bildjävel förklarar ens egna känslor bättre än man själv någonsin hade kunnat gjort. Hedda är för övrigt världens finaste namn och person och om jag får en flicka ska hon heta Hedda och förhoppningsvis bli lika fin och gullig.

Hejsan Janina, ha det så kult på resturangen. Vad äter du föressten? Jag uuundrar vad du äter.  Och vad ska du äta till efterrätt? det kanske låter GOTT!

ps fick just ett sms av min man.... "ringer du billigt till mig nu? isf skulle det vara skönt att få prata med dig=)" alltså OKEJ snål????? ds

/e

måndag

måndag idag igen. dålig men bra dag, gilla min hedda 1337 epic source mycket!!!! ♥

Nu ska kvällen bestå av matte. prov imorgon och y=kx+m ehee..

Jane


we're so high and we will never come down

So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night
Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Oh make it last all night

-

Idag har varit en deppig dag, jag har jobbat 8 timmar och jag har varit trött, less och bara längtat efter att vara någonannanstans. Något måste ske för jag blir så uttråkad på att allt går så.jävla.sakta. Sen funderar jag och överanalyserar allt lite för mycket också. Eller gör jag det? Det tär på mig iallafall.

/J

talking to the moon

dagens roliga är att vi har dansat polka. fa-an vad vi skrattade och vad roligt det var. Sen har vi skrivit fina ord till varandra på lappar, det gör mig otroligt glad. På min stod det bland annat;
du är lite knäpp, men fantastisk
sprider glädje
Underbar och ett otroligt stort hjärta
världens bästa Emma, en underbar person som lyssnar och finns där.
Helt otroligt stark människa som är hur fin som helst

När vi satt och läste dom tror jag det var fler än jag som hade gråten nära. Jag tänkte på dem jag tycker om så ofantligt mycket och ville bara krama luften ur dom. Ska påminna mig vareviga eviga dag att vara rädd om dom jag älskar. Det borde vi alla göra.


Nu kommer ångesten krypandes och jag vill stänga av alla tusen tankar.

oh these times are hard, they're making us crazy
don't give up on me baby

L
/e



want you to make me feel like i'm the only girl in the world

idag har jag bara jobbat och tjänat cash, imorgon blire dubbelpass och det känns jobbigt. annars längtar jag till fredag.. och typ hela vintern. hehe

hur fina och humöriga är inte mina fingergubbar då? Sysselsättning på historian.

/J

No i dont want to go to bed mad at you

Oh this times are hard, yeah they're making us crazy
don't give up on me baby
no matter where we are and no matter how hard it gets,
remember i'll always be in love with you
/e

dream away

efter dagen är jag sjukt slut och trött.

´/J


w i e r d

konstig dag. minst sagt. Det finns så små personer på denna jord. Jag tappar hoppet. Snart kommer Lukas och kramar om mig, känns efterlängtat:) älskar min boy! älskar att han kör 10 mil för att krama om mig.


 
Neah är här också. Perfekt liten dam att komma hem till! kan ju vara jorden gladaste 2åring=)

and then there's us


Finaste finaste vännen. Älskar dig.

Jane

during the years

by JANINA OCH MAJA..
vi har inte alltid varit vackra....

agnäs/nån annan skidbacke 2008

min födelsedag 2008

någon randomkväll @ my place. (finns betydligt roligare bilder men maja lär väl kicka mitt ass om jag lägger ut dom..)hehe

här sitter vi på tyskan i typ..8an? eller nian kanske..

hemkunskapsdags i nian

ännu en givande kemi/biologi lektion med carin ♥

Sveriges hetaste dag....fyfäään vad varmt det var!

här var vi lite smartare lite tidigare samma heta dag och satt i skuggan.. hahafin

jag, andreas och maja på våran såkallade..klassfest med niobe♥

här efterhängde vi med rasmus och emil på brännbollsyran 2008

en bildlektion i nian där maja ser redigt less ut..HEHE

en av alla gånger vi gick från skolan till stan..

här är vi på paradisbadet med klassen =) bakom maja skådar vi världens roligaste markus jonsson.

här sitter vi och kollar när killarna i klassen spelar basket på nått hål.. alltid lika kult ♥

här hade maja fått ett stick i fingret av carin..hahahahhaa

en dissikerings-lektion med carin där någon låna min kamera och tog detta fantastiska foto..eh

här sitter vi med några klassisar i nya hurten och spanar..tydligen

BALEN i nian ♥♥

här är valborg 2008. Finaste maja och finaste finaste finaste finaste Niclas. Bästa Niclas, gud vad alla saknar dig♥

Umeå Open 2008..hahaha

här var maja gravid...nära intill födseln tydligen

HAHA den legendariska bilden på maja och william....jag och..eh nån som gör hjärtat runt turturduvorna ♥

här sitter vi väldigt diskret inne på gina tricot och tar bilder

här var det tydligen jätteeesoligt inne på skolan också

här sitter vi och busar på kajen

här spelar vi kubb på skolavslutningen 2010

STADSFESTEN 2010
STADSFEST 2010♥♥

det finns 1000 fler bilder på oss men alltså dom är SÅ inte lämpliga att lägga ut, snäppet värre än dessa.
men jag ville bara säga att jag är så lycklig över att fortfarande kan hålla så hårt runt dig!!! PUSS DU ÄR UNDERBAR.
/ din jane

why do you do what you do to me?


So scared of breaking it
But you won't let it bend
And I wrote two hundred letters
I won't ever send
Somehow it is cut so much
Deeper then they seem
You'd rather cover up
I'd rather let them be
So let me be
And I'll set you free

I am in misery
There ain't no other
Who can comfort me
Why won't you answer me?
Your silence is slowly killing me
You really got me bad
You really got me bad
I'm gonna get you back
Gonna get you back

Your salty skin and how
It mixes in with mine
The way it feels to be
Completely intertwined
It's not that I didn't care
It's that I didn't know
It's not what I didn't feel,
It's what I didn't show
So let me be
And I'll set you free

I am in misery
There ain't no other
Who can comfort me
Why won't you answer me?
Your silence is slowly killing me
You really got me bad
You really got me bad
I'm gonna get you back
Gonna get you back

Say your faith is shaken
You may be mistaken
You keep me wide awake and
Waiting for the sun
I'm desperate and confused
So far away from you
I'm getting here
Don't care where I have to go

Why do you do what you do to me, yeah
Why won't you answer me, answer me yeah
Why do you do what you do to me yeah
Why won't you answer me, answer me yeah


I am in misery
There ain't no other
Who can comfort me
Why won't you answer me?
Your silence is slowly killing me
You really got me bad
You really got me bad
I'm gonna get you back
Gonna get you back

/J

wonderwall

Vaknade av tusen pussar och det var mer än mysigt. Sen somnade jag om och nu vaknade jag upp till en tom hägersida, lite mindre mysigt. Längtar tills Lukas kommer tillbaka så vi kan se vad vi ska göra av denna dag:)

Ikväll vankas myyyyyyyyyyyys med världens bästa! oändlig kärlek.

/e


fredag

orkar.inte.

/j

hahahaha orkar inte snela plz


hahahahahahahaahha jennica min kära
/e

jag har famlat i mörkret, men i dig såg jag ljuset


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
för dig ska jag göra det tusen gånger om

/e


I got left again


Maja min Maja ♥

/J


everything feels kind of blue to me, blue to you

jag är sjuk som en räka. För er som inte fattar hur jag kan vara sjuk hela tiden, kan jag berätta att jag har ett av världens dåligaste immunförsvar. Jag äter pencillin stup i kvarten som försämrar mitt immunförsvar. Därför ligger jag hemma och kraxxar två gånger i månaden, när jag inte har urinvägsinfektion vill säga.

Igår kändes det lite bättre då min pojke också var hemma och sjukade sig. Då kunde vi gnälla inför varandra och kramas:) idag har han krigat sig till jobbet och jag ligger kvar ensam. Skulle hemskt gärna bege mig till umeå men känner inte riktigt ork att ta en buss. Jag har så ont i magen och RYGGEN att jag knappast skulle orka. Men tydligen ska mommis till umeå imorgonbitti. Så det blir ju kanonis! annars i helgen? vad händer?


/e

you don't even know what you're asking me, to do


/jane

don't tell me not to go, just before I leave

såg att emma lagt ut dom andra bilderna från lördags, FINA VA??? världsbäst utan tvekan=)

vi har preliminärt nu bokat två stugor i hemavan till nyårs. det är EJ otaggad det minsta och nu har vi hittat ännu en stuga som vi funtar på, kör vi på den stugan så ryms vi allihopa i samma stuga, vi behöver inte vara jättetysta och vi behöver absolut inte trängas i bastun, den är HUUGE. dessutom kommer vi sova typ tre st i varje dubbelsäng, cosy♥

och det bästa/värsta av allt. är att jag och emma har hittat den u-ltimata nyårsklänningen. den är så fin att vi satt nästan och grät på engelskan idag. så fin är den. 1700 går den loss på. och om jag har räknat rätt kommer jag typ kunna unna mig den lyxen om jag jobbar på bra fram tills det då den beställs..hem..till..mig..mmm

idag blev jag även haffad för att gå modell på umeå fashion weekend och det kommer att bli väldigt spännande..heehee

och på LÖRDAG så gittar jag och majan till skellefteå för att spendera en kväll i en annan stad i mommo & moffas lägga. emmisen,skaruuu me ellee? kommentera gärna isåfall.

/janeee


2158

JANE


here's to hoping, here's to coping.


I would kiss you and tell you I love you and ask you to please not to go.

Du och jag på en väg, någonstans, någon annan plats. En bit och ett tag.
/e


someone got blessed


Här har ni dom LÄTT finaste killarna jag känner! Utan tvivel. oändligt med kärlek.

dock är dom inte snälla med varandra jämnt

och ibland funkar det inte riktigt med gruppfoto.

här har ni även två snygga tjejer=)
/e


Mediatränad?

hehehello.
igår var det som sagt inflyttningsfest hos yolli med massa härligt folk, det började med ridning och alla var hur king som helst (filip speciellt) och vi körde på riktigt ordentligt med dricka. fanns inte en tom plats på varken köksbänken eller köksbordet, överfullt med flaskor..vi är alkisar
natten var låååååånglång och vi va uuuunga. men vid fem somnade jag iallafall och hade LYCKAN att få sova till typ tolv♥
imorse var killarna sjukt taggade på hästarna igen så dom gick ut och klappade sen åkte vi allihopen till tre kronor och käkade pizza(L)
gårkvällen inkluderade alltså: alkoholintag i mängder, dans, lekar, svart-taxi, vanlig taxi, nattkäk, nagellacksmålning, hemavanfilmen x100, epilator och korv med bröd.

jag snodde även hemavanfilmen av yolli denna gång och jag har just suttit och kollat igenom HELA utan någon "hoppa över" del.. alltså FAN vad sjukt. och FAN vad nyår kommer bli king, 20 pers i tvåstugor. vi är ta-ta-taggade.

och igentligen ska väl jag sitta och plugga nu men
1. jag har ingen psykologibok som jag kan läsa sidorna i, utan läser bara mina otydliga anteckningar om orala,anala och falliska perioder.
2. historia SUGER och finns kanske inget tråkigare än det.
3. jag har roligare saker för mig....

lite ridstaffet.





kulan har blitt hästägare

/jane

BASSE(L)





/jane

H E L G

ohh helg har aldrig varit mer efterlängtat!! har varit sämst på att skriva i veckan vilket beror på att jag har JOBBAT. ja som telefonförsäljare! säljer tidningar och billiga hotellövernattningar och får snabba cash=) och igår glömde jag min skoldatte på jobbet, kom hem, fick panik, rang 1000 gånger, alla hade gått och tänkte att fuck hvor de är varmt (heh candy) men for dit imorse och den fanns kvar!!!!!!!! mmmlove

ikväll ska jag ta sååååå jävla mycket hand om mig själv för det har jag inte gjort på god knows how long, för imorgon är det heldag hos yolanda med lekar, stafetter, grillning och fest♥ mest troligt aldrig varit närmare och jag kunde ej ha längtat mer.

nu ska jag möta min kära mor som gör saker lättare för mig här i världen (hjärta)



/JANE

RSS 2.0