WHERE THEM GIRLS AT?

SO MANY BOYS IN HERE, WHERE DO I BEGIN?

Sjukt nog så är Skellefteås bästa helg här, tidigt(!!!) men fan vad taggade vi är! Stadsfesten lär ju leverera i vanlig ordning och efter förra årets upplaga som bokstavligt talat REGERADE så blir de hård konkurrens i år. MEN jag klagar ju inte. Tre dagars fylla, ROBYN på scen!!!!!!!!!!!! öltältet, sjukt bra sällskap och stadsfest-anda i hela Skellefteå. Jag känner att helgen kommer bli bra. Sjukt jävla bra. Magisk. Legendary.

Eller så blir den bara kaos. Vi får se.



Lite smakprov från förra året. LET'S GOOOOOOOO

/janie

get a hotelroom just to turn you on



sommaren hälsar på idag. det är fantastiskt! tyvärr får jag inte njuta nämnvärt länge av den, utan ska snart he mig iväg till jobbet! Idag drog även helgen som vi väntat på i ett år igång, TA-DAAAAAAA STADSFESTEN! ses i tälten och mittemellan det kommer vi att åka karru och spy upp maträtterna=)=)=

e

MIDSOMMAR

Midsommar blev ju inte riktigt som planerat sedan många månader tillbaka utan helt plötsligt blev det ändrade planer och på fredag styrdes istället bilen 25 mil söderut. Närmare bestämt - TIMRÅ. Jag, Yolli och Denice åkte på midsommarfirande i en stuga med ett gäng vi träffat i Alanya. En gång. Hur vi hamnade där vet jag inte men det var fan ett sjukt bra midsommarfirande trots molnigt väder! Det var lekar, grillning, dansande, drama, promenader, kissa bakom buskar, vinpimplande, träffa-nya-människor, ciderdrickande och väldigt mycket skratt och nya dialekter.



/J

found myself thinking


tusen tankar. tusen tusen tusen frågor och funderingar. paniken i kroppen ska jag bedöva med lite jobb. hej hå

ec

slut på loveeeee

jobbat min första dag på lövångers hemtjänst idag. mycket att lära sig och ta in, men himla roligt. har inskolning i veckan och sen är det tänkt att jag ska rulla all by my self, hur nu det ska gå. är helt sjukt trött efter idag och kvällens planer är att sova, äta och kanske hinna måla skirvbordet som ska stå i läggan. Lukas är i stan och jobbar på, så jag ska väl inte klaga direkt. han är duktig min gullis:)


e

Alanya 20111111111111111111

Fyfan vilken jävla sjuk vecka fyra tjejer har varit med om. Vi har ridit på porslinsåsnor så dom gått i tusen bitar mitt på stan i Alanya. Blivit hotade om att vi måste betala för den där jävla åsnan eller dö. Svårt beslut. Vi har lärt oss att springa från sådana idiotiska turrar. Världen har varit sjukt liten. Vi har dansat så mycket så att svetten runnit inne på The Doors och fått DJen att spela ladda ner och spela Coconut tree. Robin Hoods strippstänger och bardiskar har nästan hetat Janina, Maja, Yolanda & Denice för vi HAR gått lös på dem. Free shots betyder att man får free shots, och inte bara en, rätt som det är kan man få en, två tre stycken. I ♥ Alanya visselpiporna har gått på högvarv och vi har haft med oss dom vart vi än har varit. Träffat sjukt mycket snygga hockeykillar och gjort domartecken med visselpiporna mot dom. Vissa turrar är charmiga - vissa mindre charmiga. Killar i Alanya är fräscha och killar ifrån södra sverige har betydligt bättre klädstil än dom flesta här uppe i norr. Primera är ett skithotell med smutsiga rum och tardiga receptionister och personal. Killar som ser ut som världs-spinkiga med kläder kan ha VÄRLDENS snyggaste och fräschaste kropp du någonsin skådat. Man ska inte betala mer än 10 lira för en taxiresa hem, men gå för guds skull inte hem ensam. Ta aldrig kort med en jävla kameljävel för att dom som har hand om kamelen verkar snälla som låter en klappa och ta kort med kamelen. Rätt som det är så vänder dom på kamelen och så står det att det kostar typ 40 lira för att man tagit kort på den. Även om det är sjukt suddiga bilder också. Idioti.
Hur mycket du än envisas och vill så kommer personalen på the doors att låta dig dansa på borden. Även om du går upp typ 10 gånger på en kväll. Staketet utanför polisstationen får du tydligen inte luta dig mot. Varför? Jävligt bra fråga som du inte kommer få svar på även om du lutar dig mot det 20 gånger under en kväll för att trotsa polisen som visslar bort dig direkt du ställt dig i närheten. Du får aldrig veta varför man inte får luta sig.
Sola aldrig första dagen utan solskyddsfaktor i Turkiet.



klockrenaste bilden på yolli. visselpipan bara hänger. NUUUU ska jag sova i sinnnnnnnne. Sjukt jävla bra resa och tack vare den kommer vi få billigare resor framöver.
/JANE

jag hoppas att marken under dig, går sönder

gjort klart mina sista prov. hell yeah!! nu är det sommarlov på riktigt och slut på lektioner. lek fram till torsdag då det är avslutning. känns helt fantastiskt!=)

Idag tog frida körkortet för hon är ju så jävla bra. det firar vi imorgon med en sen natt och tomma glas! tisdagstaket har premiär och förväntningarna är höga.


i lägenheten jobbar vi på, det kommer bli sååååå bra när det är klart. det är ju dock en bit kvar! Men snart ska vi nog kunna flytta in i sovrummet.

E

today i dont feel like doing anything

har varit och firat studenter i stan. oj vad fina och glada. jag hade gråten i halsen från det att vi kom till det att vi åkte. nästa gång är det vi som står där och det känns lite vemodigt. hoppas att alla studenter har the time of their lives idag och ikväll. fyfan vad ni är bra!=)

Sitter i vebomark hos mommo och moffa,inväntar resten av familjen samt min gullis till pojkvän. den allra bästa och finasteeeee! vin och öl har inhandlats, så det är väl det som väntar ikväll! snart börjar jag jobba också, hela sommaren. har ledigt två ynka veckor i augusti och då drar vi till utlandet, jag och hjärtat! =)

Emma

just little things

/janie


turn it up

haft en bra helg lite längre upp i swe. dock orsakade tromben ett träd som föll över en ledning = ingen ström i stugan = vi kunde inte laga middag. planeringen gick väl lite i krash men vi löste det på bästa sätt=)

/jane


cry me a fucking river, bitch

vet att det gör mest ont för puckot om jag ignorerar. L Ä T T M A T C H.

världens mysigaste dag med sol och älskling och lite vänner! är svinsugen på en match volleyboll på stranden. får se vad kvällen bjuder på=) just nu är grapparna och fiskar. tills dom är klara ska jag plugga! wii, sista hårda veckan.


en mysig kväll i jonas stuga med gamla gänget, wii. gullelvis ♥

kings and queens of my heart





EMMA



best thing i never had

Har haft världens sämsta dag. Gråtit om allt. bråkat om allt. varit allmänt flännig. en riktigt jobbig jävel. hormoner vill jag säga, men jag vet inte. finns säkert tusen olika orsaker. känner mig lika förvånad varenda gång jag har en dålig dag och lukas fortfarande vill pussa mig godnatt. han är en klippa =) känns ju lagomt sjukt att vi snart ska bli sambos (fulaste jävla ordet). Nu sitter jag och tar det lungan i Lövsele, jag och Evelina har ikväll spöat upp föräldrarna i en omgång Sequence, HEHE=) ska göra mitt yttersta för att hålla mig vaken tills Lukas ringer, har lovat att hämta honom inatt.

e

beautyyyyyyy

Donnan jag älskar utav hela mitt hjärta och som måste vara den starkaste bruden jag vet. ♥
Imorgon beger jag mig ännu mer norrut för att spendera en helg med någon e.
FÖRÖVRIGT. så håller vi tummarna.

/jani

ha-ha


fan vad roligt. nu är det långhelg och den ska spenderas med mannen i mitt liv!! wiiii
emma

when the pimp's in the crib ma, drop it like its hot

försov mig imorse men hade sån tur att emmiz kom och hämtade mig så åkte till skolan och hade jazz med ingridlove och sen hade vi idrott med mattiaslove, insåg även att brännboll typ är helt ok kul ändå. även fast jag suger och typ aldrig vågar springa och blir irriterad på dom som är osportsliga så gillar jag som ändå min klass.
tur dock att jag sysslar med dans och inte med någon lagsport som hockey eller fotboll. fan så irriterad och frustrerad jag skulle bli. bryta alla regler skulle jag göra. wellwell, på fredag lämnar jag stan för lite mys iallafall =)

/jane


RSS 2.0