the one with the festival

trästock är över och jag är sjukare än någonsin.. medans emma sov sött inatt så var jag uppe minst en gång i halvtimmen och drack vatten/snöt mig/hostade. ball

hursomhaaaaaaaver de två dagarna jag och emmisen spenderade tillsammans har varit crazy, och vi har minst sagt fått oss våra skratt
något av det roligaste hände igår när vi skulle gå hem då två typ 30åriga killar(män) plingade på oss när dom kom cyklandes. den ena killen säger något (vi hör inte) och när dom är kanske 15 m framför oss pallnitar den andra killen, vänder sig om och säger, ah.. men ändå! vid det tillfället har vi gått dom där 15 metrarna och han drar en och vars ska niiiirååå? snyggt.

nu blire bildbomb=)
...
inteeeeeeeeeeee för min datte har fått spunk igen.
vädret suger så det blir one tree hill och lite tårar för mig ikväll♥

/j

the one with the WOOOOOOOOORst night

Allt var planerat, en tredagars med Janina. Rosé och Melissa Horn. Nu skulle vi nog ha varit hejdlöst fulla och världens roligaste (som vanligt), men istället sitter jag ensam i Lövånger med urinvägsinfektion. Det börjar dock kännas bättre och imorgon har jag tid på sjukis så jag hoppas att morgonkvällen spenderas i dimman. Har åtminstone laddat upp med glass, chips och dipp inför min ensamma kväll. Lukas har varit finast i världen hela dagen och gjorde till och med en homemade rispåse, ett örngott fyllt med jasminris, hahah=)

Tänkte passa på att ladda upp några oooovisade bilder ifrån Hemavan 2010!
not cool:(?????

/emmisen


the one with the extraordinary dance

Blev som helt förhäxad

och äääääälska det vid 0.49!!!!

/jjj

the one with Gladys

SÅ, nu vare dags tydligen. Jag(janina) och Emma har skaffat sig en blogg, blir kul att se hur detta slutar.
otroligt nog så sitter jag och ser på vänner just nu, på tv alltså. Fruktansvärt roligt. Gladys ska ges bort.
ok ingen fattar förutom några få men det är roligt!

imorgon intar jag och emma skellet och vi kommer go mental i tre dagar, skönt att vi har lägga så vi slipper tälta (love!!!) och vi har bestämt oss för att löpa hem om nätterna så vi får lite motion + att det går fortare. vi ska i princip HINKA vatten när vi kommit hem och sova hela dagen, och när vi vaknar börjas det om. TREDAGARS med min blomma♥

ps. om det verkar som att den här bloggen kommer handla om enbart serien VÄNNER så måste jag påpeka att det kommer den inte utan den kommer även att innehålla allt knäppt vi gör, fula bilder, sjuka filmer och mycket mer.
SOO enjoy, central perk will be here for you


the one with the first night

Alla som känner mig (Emma) och Janina, vet vilken dum, fånig och sjuk humor vi har när vi är med varandra. Vi passar varandra på ett perfekt sätt, som två pusselbitar. Humoristiska pusselbitar. Vi skrattar åt exakt samma saker, tänker samma saker. Det enda som behövs är en blick från någon av oss, så förstår vi. Väldigt praktiskt vid många tillfällen=) Bland det första vi kom på med varandra när vi blev vänner var just kärleken till vänner, alltså friends. F.R.I.E.N.D.S. Joey, Phoebe, Monica, Chandler, Rachel, Ross. Det finns inte en gång vi inte skrattat ihjäl oss till denna serie. Det är få i våran vänkrets som förstår det fina och roliga med vänner, Hedda Ejelöv är en av dem som faktiskt gör det. Varför vi skrattar alltså. Varför vi ALLTID gräver fram någon säsong och lägger oss i sängen och kiknar av skratt. Antar att det är så, alla kan inte förstå. Om alla hade förstått och tyckt det var lika roligt kanske det inte hade varit lika speciellt, så vi får vara nöjda. 

En kväll som denna bestämde vi oss för att skaffa en blogg tillsammans. Vi är bästa vänner och det bästa vi vet är friends. Efter några glas FANTA OCH ROSÉ (vad gör vi? nu kör vi. ett två tre, ge mig fanta och rosé) så sitter vi här. Inga konstigheter! 



RSS 2.0