Alanya 20111111111111111111

Fyfan vilken jävla sjuk vecka fyra tjejer har varit med om. Vi har ridit på porslinsåsnor så dom gått i tusen bitar mitt på stan i Alanya. Blivit hotade om att vi måste betala för den där jävla åsnan eller dö. Svårt beslut. Vi har lärt oss att springa från sådana idiotiska turrar. Världen har varit sjukt liten. Vi har dansat så mycket så att svetten runnit inne på The Doors och fått DJen att spela ladda ner och spela Coconut tree. Robin Hoods strippstänger och bardiskar har nästan hetat Janina, Maja, Yolanda & Denice för vi HAR gått lös på dem. Free shots betyder att man får free shots, och inte bara en, rätt som det är kan man få en, två tre stycken. I ♥ Alanya visselpiporna har gått på högvarv och vi har haft med oss dom vart vi än har varit. Träffat sjukt mycket snygga hockeykillar och gjort domartecken med visselpiporna mot dom. Vissa turrar är charmiga - vissa mindre charmiga. Killar i Alanya är fräscha och killar ifrån södra sverige har betydligt bättre klädstil än dom flesta här uppe i norr. Primera är ett skithotell med smutsiga rum och tardiga receptionister och personal. Killar som ser ut som världs-spinkiga med kläder kan ha VÄRLDENS snyggaste och fräschaste kropp du någonsin skådat. Man ska inte betala mer än 10 lira för en taxiresa hem, men gå för guds skull inte hem ensam. Ta aldrig kort med en jävla kameljävel för att dom som har hand om kamelen verkar snälla som låter en klappa och ta kort med kamelen. Rätt som det är så vänder dom på kamelen och så står det att det kostar typ 40 lira för att man tagit kort på den. Även om det är sjukt suddiga bilder också. Idioti.
Hur mycket du än envisas och vill så kommer personalen på the doors att låta dig dansa på borden. Även om du går upp typ 10 gånger på en kväll. Staketet utanför polisstationen får du tydligen inte luta dig mot. Varför? Jävligt bra fråga som du inte kommer få svar på även om du lutar dig mot det 20 gånger under en kväll för att trotsa polisen som visslar bort dig direkt du ställt dig i närheten. Du får aldrig veta varför man inte får luta sig.
Sola aldrig första dagen utan solskyddsfaktor i Turkiet.



klockrenaste bilden på yolli. visselpipan bara hänger. NUUUU ska jag sova i sinnnnnnnne. Sjukt jävla bra resa och tack vare den kommer vi få billigare resor framöver.
/JANE

Kommentarer
Postat av: Yolanda

haha, det är ju så sjukt det bara går och kan bli..

2011-06-18 @ 19:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0